jennifer/äventyr

Idag har jag, Martina och Matilda varit ute på ett litet äventyr. Vi vandrade nämligen enda till OBS, det är sjukligt långt och det känns i fötterna nu såhär efteråt. Men det var härligt väder, lite drygt att det var slask överallt men.. Efter att vi gått runt och kikat i alla butiker där så tog vi bussen till Maxi och inhandlade påskgodis, det är ju helt otroligt så mycket godis man får för en väldigt liten peng när det är såhär billigt, mycket bra.

       
 
            
      

jennifer/yesterday

Igår så fyndade minsann jag! Jag har den turen sådär då och då. Jag (eller ah, pappa var snäll och skjutsade mig) for till Intersports utförsäljningslokal(?) och skulle kika på skor att vara ute och gå i. Jag hittade ett par som var grymma, men lite väl dyra för min plånbok så jag kikade på träningskläder istället. Hittade ett set (jacka + byxor) som är kanon nu när det blir vår. Mycket nöjd. Halva reapriset säger man ju sällan nej till, heja.

       lite drygt 160 kr, mmh.
      
      
       (Ja, rätt snyggt nagellack..)

martina/remember me


På bion igår var det bara jag, jennifer och matilda! Det var faktiskt riktigt skönt, har aldrig hänt mig förut. Filmen var bra, lite hemsk men ja bra i alla fall! Sen fick vi springa till bussen för att vi hade ungefär fyra minuter på oss, det var mindre bra, gjorde hemskt ont i hela kroppen, men vi han i vilket fall.


martina/dagens morgonsanning

Gång på gång säger vi "Nu kör vi igång" men så dagen där på säger kroppen emot och sängen ser mycket mer inbjudande ut än tanken på att gå upp. Så, det är så det är ibland helt enkelt. Känns ändå skönt att man kan göra det valet dock, ska se till att njuta och vara glad för det så länge det varar.

martina/It may be over

Ikväll blir det inget mindre än bio med jennifer och matilda! TREVLIG VARDAGSLYX

martina/happy


De var dessa godingar vi fick av mamma igår!!


martina/vad skulle vi annars göra

tööört det var här då! AJA

Idag har jag spenderat dagen med att gå runt på stan med jennifer och frida, hittade lite smått och gott på hm och blev även medlem och fick 10% på hela köpet (big woho..) menmen, lönar sig säkert någon gång i livet! Och kvällen ägnade jag åt att se på film med niklas, så en relativt bra dag måste jag ju ändå säga. Och som pricken över i fick jag och jennifer varsin present av mamma som gjorde mig väldigt glad! Visar imorgon, för nu är det dags att sova. Ska upp rätt tidigt för att göra ett riktigt försök till att hitta ett par nya gympadojjor eftersom att mina valt att gå i två delar! BLIR NOG AWESOME godnatt.


martina/inte det

bergochdalbana dag, inget ovanligt längre. Men det känns väl lite bättre i alla fall.

WE MATTER

martina/jo men visst

haha, tänk hur dålig en bra dag kan bli. skrattretande

martina/du och jag


Ett och ett halvt år har vi varit tillsammans idag. Det är läskigt hur fort det här halvåret har gått, faktiskt.
Tanken var att fara på Iksu spa men jag känner helt enkelt att det inte är rätt dag idag, så vi ska ta det
en annan dag istället och idag ägnar vi till mys, god middag och någon bra film! Imorgon blir det jobb 7-16
så måste sova lite tidigare än vad jag egentligen vill och gå upp mycket tidigare än vad jag egentligen vill
men det går säkert bra. Hoppas att min arbetskamrat vet om att man ställer om klockan inatt så att jag
inte står där ensam imorgonbitti.

martina/för oss


Denna bilden gör mig som glad, den känns så lycklig. Enkelt.


martina/high five

Så har man jobb klart för i sommar, bara för att skryta lite. Känns i alla fall väldigt bra och kommer dessutom ha de flesta dagarna fria till bad och sol!!

förövrigt tidernas tråkigaste blogg just nu. Men det får vi leva med.

martina/blä

en riktig fuck my life dag idag. gick inte särskilt bra på jobbet och nä, blä säger jag bara. vill inte idag. nu är jag hos baby och ska få lite våfflor som jag missade med jennis och matilda tyvärr. men bättre än inget. och nej, jag kan inte göra stora bokstäver för niklas tangentbord är trasigt.

hjärta


jennifer/typiskt

Jag håller på och kikar på Desperate H. och sen så skulle jag börja på säsong fyra, men då var den första skivan spårlöst försvunnen, gah så less jag blir! Bytte till mitt älskade Vänner dock, helt okej såklart. Jag är, kluven..

Ack vad som händer är han alltid det finaste som hänt
Visst kan du välja att bryta nu
Men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
Öppna upp ditt fönster - Lisa Ekdahl (så fin)

jennifer/finally

Nu, ÄNTLIGEN är tentan bortgjord. Och jag kommer förhoppningsvis inte måsta göra om den, känner mig otroligt lättad för tillfället. Igår hade jag inte alls en bra dag, kände en otrolig stress inför idag och allt kändes bara skit. Det blev åtminstone lite bättre när jag fick i mig lite fika, eftersom mamma fyllde år, grattis. Att jag på en gång efter tentan var tvungen att besöka arbetsförmedlingen är väl en annan sak men..

Var tvungen att tröstshoppa lite igår, börjat med sånt..
Tröja 49:- & solglasögon 59:- m y c k e t  b r a !

       

        


martina/do you know what it's like



hittade den här texten på en blogg och jag tror att den är från weheartit.com
klockren.

martina/ja det suger

Tillåt mig skratta lite, hahahahahaha. Jag håller på att bli sjuk igen, det är ju för fan skrattretande. Kan lika gärna lägga mig ner och dö!


martina/och nu känns det bättre

Känns konstigt att tänka att jag för tolv timmar sedan var påväg till jobbet. Sjukt.

Of course I'll be alright
I just had a bad week

martina/inte ens lite

gaga olalah.

Kvällen spenderades framför en hyffsat kass film (up in the air) med jennifer! Mysigt ändå. Imorgon blir det jobb, 7-16, lite killah men det ska nog gå bra, det brukar gå bra. Synd att man är nere på botten och känner för att bara, falla ihop. Men rätt vad det är så står man ju upp igen, nu gäller det bara att vänta på att det ska hända. GODNATT

martina/jag skulle aldrig ljuga

Du behövs för mig och om inte annat så joinar jag dig i fosterställningen jennis.

jennifer/du sålde våra hjärtan

Idag skulle jag och Frida ha en pluggdag inför tentan, den slutade på frasses.. Vi diskuterade dock kring tentan så det var väl lite plugg kanske. Jag känner för övrigt att min livsglädje liksom runnit av mig, helt och hållet. Tänker hålla uppe skenet till på tisdag när det är tentadags, efter det tänker jag lägga mig i fosterställning i min säng i timmar, dagar, veckor. Jag har liks ingenting annat för mig, inte så att jag saknas eller behövs någonstans. Awesome..

martina/die hard

i have a new fling for mr bruce willis.

martina/men varför



Jaha, så var det snart helg igen, läskigt hur snabbt tiden går ibland... Men men, sånt man får ta!


jennifer/ottan

I morse gick jag upp tjugo över sex, tjugo över sex?! Ja ungefär lika tungt som det låter, men min finaste syster hade bakat scones till mig och lillebror. Så fint och riktigt gott, aldrig ätit det förut. När jag kom hem efter två timmars seminarium så var jag tvungen att vila lite. Sedan pluggade jag, duktig som jag är. Jag bakade också, och hjälpte till att hänga tvätt, och dammsugade mitt rum och tränade. Nu tycker jag att jag förtjänar en guldstjärna, eller kanske två. Vilade förövrigt igen innan middagen, 80+ varning på mig.

Ikväll ska jag, Martina och Jennifer besöka Maxi.
Ska köpa mitt helgmys, mmh.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?
coldplay-fix you

          Älskade lagtext...
         

martina/follow me

Tydligt att det är vi den här tiden som tröttheten slår till när man klivit upp lite tidigare än vanligt.. Känner mig inte ett dugg pigg längre som jag gjorde i morse! Tråkigt. Och nu ska jag och jennifer mjukstarta våra ännu inte helt friska kroppar med ett halvt träningspass... Ingen tagg där heller!


martina/early morning


Idag klev jag upp tidigt med Niklas som far till skolan vid halv sju-sju någon gång! Gjorde en matlåda åt honom, åt god frukost och bakade scones till mina syskon. Tyvärr blev det lite sent för Jennis så hon fick bara ta sig en snabb smak, men det verkade som att hon tyckte det var gott i alla fall. Nu har jag hela dagen framför mig att göra allt och inget, känns faktiskt inget annat än BRA!


jennifer/lillebror 17 år





jennifer/just like that

Idag har jag varit ute och gått, lekt runt på stan en sväng, suttit och pluggat på Waynes med Frida och firat lillebror. Ska snart göra ett ryck och plugga lite till, inte så mycket kvar innan jag ger mig för idag som tur är. Jag borde förövrigt inte få vara på stan, över huvudtaget. Jag blir helt till mig när jag ser rea, det är typ det bästa jag vet. Att hitta plagg som är nedsatta till under halva ursprungliga priset är typ heaven för mig, får någon kick av det tror jag. Idag fick en lila skönhet följa med mig hem, 49:- P E R F E C T !

Måste bara tillägga att H&M´s nagellack är bland dom bättre som jag provat, sitter som superlim typ, perf.

39 kr / st om jag inte minns fel, grymt.


martina/17mars



Idag fyller lillebror 17 år! Grattis till honom.


martina/jag ska lära mig att förstå

vill skriva nått vettigt, som vanligt, men det slutar alltid på samma sätt, i någon kladd text som ingen orkar läsa. Så tänkte bara säga att just nu, idag, känner jag störst kärlek till min kära syster och min kära pojkvän. Och lite tacksamhet till en bloggare som skriver så fantastiskt bra att man börjar undra varför man inte bara förstod att det är som hon skriver, innan man läste det. Svårt att förklara, men livet klarnar som lite och allt känns inte lika tungt när man läst det hon skrivit. Till en början var jag väldigt tvek på vad jag tyckte, men ja, nu vet jag.

ändrade planer ikväll och jag sover över hos niklas, det känns bra!

jennifer/sista familjen annorlunda

Alltså jag är ju sån som gillar att läsa och se saker om unga mammor/familjer osv. av någon konstig anledning så jag älskar såklart Familjen Annorlunda, det är så mysigt att se på tycker jag. Idag var det sista avsnittet och jag kan ju inte säga annat än att det är lite tråkigt, bara typ 10 avsnitt, kändes lite lite? Men så är det, lär ju kommer en ny säsong, hoppas jag. Känner mig som en extrem nörd men.

Tur att jag har någon som delar mitt nördiga intresse.
Älsklingsjulle.

julia säger:
hej

jennis - säger:

hej

är du vaken nu?

julia säger:

 misa du familjenanulunda?
                                                                            cool_girl_8 ♥

 


jennifer/mina dagar stavas plugg

Ja, alltså så tragiskt är det faktiskt. Jag pluggar inför min första tenta, det är så drygt när man ska göra något för första gången för då vet man inte hur mycket som krävs. Jag snittar typ tre timmar per dag, skoj.. Men jag hoppas att jag får reslutat efter det också, ett g och jag är nöjd. Gillar inte riktigt sånt där med omtenta och grejer, men det är ju i och för sig inte hela världen det heller, får tänka så. Så efter nästa tisdag är det söka jobb som gäller igen, så OTROLIGT motiverande, eller?

Nu släpper jag plugget för idag och belönar mig med lite serier.
Just nu är det Hollywood fruar som gäller, godnatt.

martina/kan man stå emot

oJJJJ, vilken sleeeten dag.

Sov tre timmar, vaknar av klockan och känner hur det värker i magen, känner mig illamående, tar mig ändå upp, får tillslut i mig lite fil och flingor, mår lika dåligt, funderar på att inte fara på jobbet, far ändå, går från vasaplan, väntar tjugo minuter för att inse att personen jag ska jobba med redan är i byggnaden, blir lite sen på instämplingen, fan. Jobbar, mår bättre, äter hyffsat äcklig lunch för tjugofem kronor, jobbar lite till, blir hämtat av jennis, tar en efterlängtad dusch, snart middag!

Ungefär så har min dag sett ut, vet inte riktigt vad jag ska säga, känner mig inte på topp, varken fysiskt eller psykiskt. Men ikväll ska jag åtminstone få göra det enda jag vill göra ikväll, träffa niklas.

OCH TACK FÖR IGÅR TJEJER, även om det kanske inte riktigt blev som det var tänkt så har jag alltid trevligt med er. Puss

martina/complicated

Ja, klockan var ställd på tio i fem, men vaknade såklart före, ungefär tio minuter sådär. Just så att man inte ska kunna somna om en stund men ändå liiite för tidigt egentligen. Bussen går om cirka tjugo minuter och börjar inte förän klockan sju dåå. Klart det känns lite surt, längtar tills det går att börja cykla, då räcker det nog om man far hemifrån vid tjugo över sex istället för prick.. Lite extra tid i alla fall! Nej, nu håller jag bara tummar och tår på att den här dagen går fort, känner som sagt att jag inte levt så mycket den här veckan, så behöver verkligen göra något!! WWIIEH, lördag for the win.

martina/bright eyes


Niklas erbjöd sig att komma hit och hålla mig sällskap så att jag inte ska behöva känna mig så ensam imorgon klockan fem på morgonen, men det kändes så egoistiskt så jag tackade snällt nej. Känns såklart tråkigt, men jag antar att det kommer gå bra! Just nu vill jag såklart bara att klockan ska vara 16 imorgon så att jag får fara hem. Men nja, det kommer säkert bli en kanondag! POSITIVE THINKING


martina/no image

Äntligen fredag?

Nja måste ju säga att den här veckan inte har varit så mycket att hurra för. Legat sjuk tre-fyra dagar utan nästan någon som helst ansträngning, inte rört på mig eller hittat på något alls i princip. Bara igår då jag fick umgås med finaste, se på film och käka en massa popcorn! Men jag känner mig åtminstone piggare nu, kan inte säga att jag är hunda, absolut inte. Men tillräckligt för att orka jobba imorgon i alla fall! Sen har jag fått lite tider i april REDAN, vilket känns jättebra! Då är det bara denna kassa månad som jag får stå ut med helt enkelt. NÄ nu vill jag bara bli helt frisk och komma igång med träning och allt sådant igen. Ikväll blir det bara lungt, tänkte kanske hänga på jennis och jennifer lite, men ska ju trots allt upp klockan fem imorgon. Plus att jag måste ställa mig och laga någon slags lunch att ta med mig imorgon. Jaja, det blir nog bra. Speciellt eftersom att jag har något att se fram emot efter jobbet imorgon! Tjejmiddag och helkväll med mina favoriter, kan nog inte bli så mycket bättre!

Och inga bilder heller... Som sagt, en vacker dag!

jennifer/Byte

Idag åkte jag och mina syskon från pappa till mamma. Det är en invand procedur så det är inte så ansträngande, men för någon som inte är van skulle det nog vara rätt påfrestande. Packa ner ungefär hela livet, packa upp det, packa ner det två veckor senare och så håller det på. Men som sagt, man lär sig. Idag hade jag inte seminarium förrän klockan 13:00 så jag fick (äntligen!!) sova ut en aning. När jag kom hem var jag trött som vanligt, men jag kämpade och höll mig vaken. Ikväll har jag pluggat i tre timmar, såhär mina kvällar kommer se ut nu framöver? Inte särskilt imponerande, nästan lite sorgligt faktiskt..

Nu ska jag belöna mig själv med lite kvällsfika och Desperate H.
Sovgott.

                            - Vart du än befinner dig, har du en famn för mig?


martina/I got another confession


Cause I was born to make you happy!


martina/it's nine in the afternoon


Du får mig att må bra, så bra är du.


Dock kan han inte bota min förkylning, den verkar inte riktigt vilja försvinna! Ställer in mig på en rejäl drog(ipren/treo)dos på lördag morgon med två ordentliga nässprays-sprut i vardera näsborre helt enkelt. Men jag har ju två hela dagar på mig. NEJ NU VILL JAG BLI FRISK, tre dagar räcker gott och väl. Vill ju röra på mig, inte sitta här i soffan som någon annan soffpotatis.  

jennifer/levande död

Ja, just nu är jag inte mycket för världen. Jag är sjuk, jag har kanonmycket att göra när det kommer till plugg och jag har ingen ork. Heja mig, jag är rätt stolt.... Ikväll har jag pluggat i fyra timmar, på ett ungefär. Typ medalj eller någonting ännu finare till mig typ nu tack!? Så nu är jag slutare än slutast. Ska lägga mig och dö i sängen och se lite Desperate H. och kanske Gossip Girl. Det förtjänar jag.

Så som sagt, jag lever, men är mer en levande död.
Puss & Sovgott.

martina/är vi alla förlorare på grund av att det alltid finns någon bättre

Jag sitter och funderar på en sak, det här med att vara bra på något. Det är så skrämmande på något sätt, för som att rita, skapa och vara kreativ det är något som jag skulle säga att jag är bra på. Men så stöter jag på dessa människor, människor som verkligen är tuuuusen gånger bätrre på det än vad jag är, då blir jag rädd. Eller rättare sagt, jävligt osäker i min roll som "duktig" för i sånna tillfällen känner jag mig rent utav kass på att ens sätta pennan mot ett papper. Hur ska jag våga söka in till någon utbildning där man ska vara konstnärlig och kreativ när jag vet att det finns människor som dessa som jag antingen ska "tävla" emot för att komma in eller åtminstone gå i samma klass som dem. Oj vad dålig jag skulle känna mig, för oj vad jag ser upp till dem.

Aja, det brukar ju lösa sig. Sånt också.

martina/grateful


saker jag är tacksam för idag

-Att jag har världens bästa pappa som köper saker åt mig apoteket för att jag inte orkar själv.
-Att lillebror faktiskt kunde fixa en present, vilket jag inte trodde skulle hände! FINT
-Att ta det lungt.. (Nog för att det är pga sjukan, som förövrigt inte verkar vilja bli bättre...)

martina/vi försöker och det är huvudsaken

Dagens roligaste-Cougar town(sitter här och småskrattar för mig själv)
Dagens bra-att trots att man inte alltid kommer överens så är det egentligen bara så bra
Dagens film-New moon, har egentligen inga åsikter. Helt ok men inte så mycket mer
Dagens sämsta-fortfarande sjuk(!!)
Dagens goda-mjölkchoklad framförallt.. 

martina/just my luck


give me, give me...



Så blev man sjuk också, samt tvungen att tacka nej till jobb. Hatar det. Men ska som tur är få jobba på lördag så det känns inte helt förlorat i alla fall! Nu ska jag bara kurera mig så gott det går det här kommande dagarna. Te med honung eller nått.

martina/loveandgames


Ja man brukar ju säga "Otur i spel, tur i kärlek", kanske stämmer det in på mig då?


martina/då jag tänkte för mycket igen

Jag vet inte riktigt vad som är felet för mig. Ena stunden så inser jag att jag egentligen borde vara väldigt glad, vilket jag är, när jag tänker på det. Jag har det mesta jag vill ha, min underbara familj, mina fina kompisar och min fantastiska pojkvän, samt en gnutta av jobb i alla fall, vilket ger mig en hyffsad ekonomi och lite sparpengar inför framtiden. Men trots detta så mår jag dåligt stup i kvarten, för att jag tänker alldeles för mycket, på fel sätt. Och självklart ska jag försöka tänka positivt istället, problemet är ju bara att det är mycket lättare sagt än gjort! MEN JAG SKA.

Nu ska jag ta min snoriga näsa och tunga huvud till sängen och tänka att, morgondagen säkert blir en underbar dag! GODNATT

martina/hugger i sten

Nu börjas det, vårförkylningen. Är inte redo än. Men det är sånt man får ta! Och så lite pms på det, kan inte bli annat än drygt. Tur att jag har haft en bra morgon i alla fall!


blev ruskigt sugen på att köpa mig en likadan jacka som lillasyster fått, tycker den är riktigt snygg! Men hon verkade inte gilla tanken på att ha en likadan jacka som mig..Så får väl helt enkelt försöka hitta nått annat jag då.. Hm.

jennifer/jo, jag lever

Jag lever, tro det eller ej. Jag är trasig och rätt slut så därför har jag ingen större lust eller ork att skriva någonting. Men någon gång då och då så lyckas jag skrapa ihop ett inlägg, det blir nog bättre med tiden, hoppas jag. Idag har jag, Martina och Lilljulle haft en riktig syster-dag. Vi åkte ner på stan, kikade runt och avslutade dagen med en middag på frasses (första gången på tre veckor, stort för att vara jag), riktigt mysigt.

Just nu ser jag på Desperate H.
Rätt trött, ska nog snart sova..

I still need you
I still care about you.

                                                               Two people, one soul.


martina/kan vara så


Jag och baby imorse, han bjöd på skurna pannkakor och alvedon. Så fin han är.


martina/slap in the face


Nja lite huvudvärk har jag nog allt. Tänkte därför synda lite ikväll, bara för att jag verkligen känner att jag förtjänar det!


martina/bilder från igår


Igår blev det lite party, vi var först på ålidhem där vi spelade lite spel, eller lekte i alla fall, åt morötter och egengjord dipp av mig och matilda! Sen lite nachochips och popcorn också!


Vi hade i alla fall jättetrevligt, som vi alltid har på våra förfester!


Sedan bar det av mot corona som kanske inte var någon höjdare, men det var ju trevligt att fortsätta umgås i vilket fall! Men nästa gång tror jag vi satsar på hemmafest! Eller det är min åsikt i alla fall..

martina/she and I




Jag och lillasyster var ute och fotade lite i det fina vädret idag!


martina/onda men snygga


Jag älskar dem, men fan vad ont jag fick i fötterna igår! Inte nådigt. Så dessa skor blir till använda de där gångerna då man ska vara lite fin, och självklart inte gå så mycket!


martina/it's the final



idag har jag köpt nya skor, ikväll ska jag prova gå i dem, får se om jag vrickar fötterna! Fina är de iaf. NU BLIR DET PARTY MED TJEJERNA!


martina/godmorgon världen

GODMORGON VÄRLDEN, VILKEN UNDERBAR DAG!

Eller det är åtminstone fredag och jag ska få träffa alla mina favorittjejer i alla fall! Kommer troligtvis bli väldigt roligt!

Och så lyser ju solen också, det är alltid nått.


En annan kanon fredag!

 


martina/när vi är där


Längtar tills dessa kvällar♥♥


martina/om du lämnade mig nu

Tonight's the night. Ska äntligen få träffa Jennifer som jag inte ens riktigt minns när jag träffade senast! melike.

martina/snart så

jag ber dig.

Idag har jag vaknat hos niklas, men när det väl blev dags att gå upp så var han ju inte kvar, eftersom att han farit iväg till skolan! Kändes lite konstigt, nästan som att jag var en inbrottstjuv, men jag stal inget, så höll inte riktigt kriterierna. Sedan har jag varit ute på en promenad, det är egentligen riktigt fint väder, men rätt vad det är så sveper en hård vind förbi, ibland väldigt länge, och det svider så in i helvete om kinderna och skriker i öronen. Men nu är den över och självklart fryser jag, så jag ska nog ta en dusch, bara för att, det är så jävla skönt!

En vacker dag, snart, så ska jag försöka sätta in mer bilder, har blivit lite sämre på det där igen. Men det är nog mest för att det inte händer så himla mycket den här veckan, slapparvecka skulle man nog kunna säga! Hoppas såklart att få jobba nått också, vill, vill!

martina/kanske

and we could all use a little change...

martina/aja


Idag är en slödag, ska dock försöka träna! Sen blir det lite Niklas ikväll.


martina/en vän


Ikväll har jag umgåtts med bästaste frida! Vi har pratat en massa, åkt lite buss och bara, varit!
Godnatt


martina/my own kind



Jag körde budget alternativet såklart, har en tendens att göra det! Vet inte varför. Nu hoppas jag bara att kvalitén inte suger och att de håller mer än en vecka i alla fall. Är nöjd dock, fick alltså två par skor för 238:- Istället för ett par för 700! ojoj. Drar in lite extra cash helt enkelt.


martina/igen och igen




Glider ner på stan med brudarna.


martina/I am on your side

Idag är jag långt ifrån lika hurtig som jag var igår, har träningsvärk i benen, hade väl inte förväntat mig så mycket annat men. Fortfarande ont i halsen och lite sådär seg, ah ni vet. Nu städar jag i alla fall, för nått bra måste man ju göra då man ändå är hemma! Mer intressant än så blir det faktiskt inte.



och ja jo, jag är lite mer nöjd med den här designen i alla fall!


martina/vi lever

Antingen är jag bara väldigt trött eller så håller jag på att bli sjuk, mina symptom är:

-Lite halsont
-Tung i huvudet
-Rinnande näsa
-Extrem trötthet


Kanske lutar lite mer åt det sjuka?

Sedan har jag lite cravings

-NY MOBILTELEFON SKULLE SITTA FINT
-Ny plattång som faktiskt fungerar
-Nya träningskläder+skoor
-Converse är jag riktigt sugen på
-En vårjacka
-En ny stor svart(vs)brun väska


Och så har jag och frida pratat om att försöka ha en "leva på studiebidrag-månad" denna månad, vet inte riktigt om jag kanske ska skjuta upp denna månad och köpa lite saker istället... Haha! Och för att avsluta det hela lägger jag in ytterligare en bild på mig själv (Jag lovar härmed att försöka ta bilder på massa annat än bara mig själv!) GODNATT


martina/MARS


Jag är tom, tom på ord. Men i övrigt känner jag mig rätt nöjd måste jag säga! Idag har jag gått, väldigt mycket, först gick jag en och en halv timme, sedan gick jag lite till och sen lite till och sen gick jag med jennis också. Var på strömpilen själv, det var inte så hemskt som jag brukar tycka att det är, nej det var faktiskt riktigt skönt, en riktig JAGDAG-det gillar vi. Och så har jag fått träffa niklas en stund för en liten lunch!


martina/when you're gone

MÅNDAG!

Ny dag nya tag. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, känner för att sätta sprätt på lite pengar om jag ska vara ärlig! Men ja, jag vet inte riktigt. Har ju faktiskt haft en HEL VECKA UTAN EN ENDA UTGIFT, känner mig ny på nått sätt, det var svårare än vad jag trodde, men borde ju inte vara det och såklart (haha) så klarade jag det! Nu har jag som sagt desto större begär att göra av med lite pengar istället.. Inte jättebra men vad gör man! Ikväll är det seriemyskväll med syster som gäller, har längtat.


martina/out of reach



Har haft en bra söndag idag! Umgåtts med Niklas hela dagen, blivit bjuden på jättegod middag plus efterrätt av hans pappa, och varit lite hundvakt åt sötaste casper, samt sett Inside man som är en riktigt bra film. Ja, en bra dag helt enkelt. Godnatt

RSS 2.0