jennifer/djupsnö

Jag kan säga såhär, att gå 50 min på vägar som inte är plogade är kanske det värsta du kan göra, jag rekommenderar det inte. Med Melissa Horn i öronen så var det i allafall genomförbart, men det var knappt. Huvva så jobbigt det var! Detta sysselsatte jag mig med tidigare idag, inte nyss som det kanske lät.

Ikväll har jag varit hos bästa Matilda och sett på Johan Falk och ätit lördagsmys, kanontrevligt som vanligt. Jag måste dock erkänna att onyttigheter inte alls tilltalar mig lika mycket nu när jag har dragit ner på det, lite sorgligt kan tyckas, när man väl unnar sig så vill man ju att det ska vara otroligt gott, men nja. Matilda försökte hjälpa mig lite med mina livsproblem, inte lätt att vara jag. Tur att någon orkar lyssna iallafall, haha!

Näe nu är det dags att sova, godnatt.


martina/1&5



mysig morgon, idag har jag och niklas varit tillsammans i ett år och fem månader! Vi åt pannkaka till frukost, ekologiska med hallonsylt, inte helt fel alltså. Nu har jag dock dragit mig hemåt för att packa upp alla väskor, kanske hinna träna lite, sedan ska jag äta tidig middag för att sedan bege mig mot jobbeehh!



jennifer/bröllopsfotografen

Ikväll har jag och Jennifer sett Bröllopsfotografen (tror jag den hette!) och den var faktiskt riktigt underhållande. Det som är lite negativt med svenska filmer generellt är att dem kan kännas lite långdragna och alla händelser blir som så detaljerade. Jaja, rolig var den iallafall och helt klart sevärd. Förövrigt så är mitt lypsyl slut och jag känner mig för tillfället sjukt beroende av det, så det blir nog lite jobbigt när jag ska sova, hatar svidande läppar. Sådär, lite vettig information till er såhär på fredagskvällen.

Nu blir det 2 och ½ män, ojoj dessa grabbar!
G O D N A T T

jennifer/f-r-e-d-a-g

Idag är det äntligen fredag, helgen är otroligt efterlängtad. Jag känner mig helt slutkörd efter denna vecka, jag vet inte riktigt varför egentligen. Jobbigt att sitta och läsa om olika rättsfall och slå i lagboken dag efter dag kanske. Jaja, som sagt så är det väldigt skönt iallafall. Imorgon ska jag inte ställa klockan, yey. Och Martina sover inte hemma så hon kommer inte gå upp där vid tio och tycka att det är sovmorgon nog, haha. Ikväll ska jag träffa finjennifer, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men bra blir det alltid.

Hon är helt otrolig, mmh.


martina/update

Hemma på lunch, blev inte så mycket roligare än makaroner och köttbullar! Men det var väl rätt gott det med. Nu har jag bara (bara) sex timmar kvar att jobba idag. Nog känns det, men det kommer gå bra, det brukar ju ha en tendens att gå väldigt fort!

tackhej

jennifer/seminarium

Nu sitter jag på universitetet, har seminarium i brottsrätt. Jag måste ju säga att brottsrätt och familjerätt är det mest intressanta. Så det går rätt bra faktiskt. Sen ska jag hem till mamma, hämta lite saker och sen till pappa. Nu börjar det igen, heja..

martina/dotts

Dagens tre punkter

- jobb 11-22
- middag hos mamma
- sova hos niklas

Annars inte så jättemycket mer.


martina/hottie

I helgen blir det jobb för hela slanten, men jag klagar såklart inte. Pengar är det bästa som finns, hihi. Det som är tråkigt är att jag egentligen skulle spendera min lördag med min snygging eftersom att vi firar 1årochfemmånader då, men får helt enkelt se till att fira med en riktigt god frukost och ta upp resten på söndag istället, det tror jag kan bli minst lika bra!!




martina/doneit

05 eller så!

Dagens fyra timmar avklarade, imorgon väntar tio! Nu är det packning på g, och sedan en efterlängtad dusch!



martina/todays

Då var det dags att fara och jobba! På mitt favvoplace denna gång. Skönt att göra något faktiskt, har börjat känna mig så ensam såhär på mornarna när det bara är jag hemma, nog för att jag har fått lite sällskap av både jennifer och jocke, men när de båda farit så är det ju alldeles tomt och tyst! Ne, då föredrar jag faktiskt att göra något.


martina/kallt

SÅ SATANS KALLT DET SKA VARA!

Bra saker med den här dagen

-Har tränat
-Har fått jobb imorgon
-Har träffat Niklas
-Har ätit sjukt god mat

Dåliga saker med den här dagen

-Har frysit otroligt mycket
-Glömde mitt kort hemma som jag skulle använda idag
-Har blivit lite retad
-Har fått ont i magen av den goda maten..




yesterday.


martina/last day in this shit

Känner mig så frustrerad, på allt det här. Vill ju bara vara glad för allt jag har och bara, vara glad, inte hålla på och må dåligt såhär. Inge kul dååh.

Så det är något som jag måste försöka göra helt enkelt. Nu ska jag städa lite, lugna nerverna.


Ska träffa Niklas en stund idag också, brukar göra mig glad.


martina/webcambildbomb


lite ego, men det står jag för. GODNATT


jennifer/inte lätt

Hoppas att det har gått bra för dig love, tänker på dig!

Ikväll skulle jag och Martina hitta på något tänkte vi, det gick dock inte så bra alls. Vi fikade lite och såg på en dokumentär om några stackars flickor som hade en hudsjukdom, hemskt att sådana sjukdomar ska få finnas. Jag känner mig förövrigt väldigt oinspirerad och omotiverad. Jag är fortfarande snurrig i huvudet och jag vill få klarhet på det här nu, nedräkning, 7 dagar kvar.

Ska se lite satc, och sen försöka sova.
Ska trots allt upp där vid åtta imorgon..

       
       

martina/som vi kunnat göra

HAHA, att det ska vara så svårt att komma på något att göra. HELT blank i huvudet är vad jag är. HAR ingen som helst fantasi just nu känner jag. HUR kan det ens vara möjligt?



bjuder på den här bilden på mig och paulina och återgår till att undra vad jag och min syster ska hitta på ikväll.


jennifer/minus 17

Idag fick jag verkligen sova ut, väldigt behövligt. Jag gick upp vid 12, sen försökte jag och Martina fota lite men det gick sådär med tanke på det starka solskenet. Efter det så klädde vi på oss en massa och vandrade ner till stan. Jag hade tänkt att köpa ett nytt fotoalbum så att jag kan börja limma in mina utskrivna bilder, men då var det slut på fotopapper så då avvaktade jag helt enkelt. Jag hittade däremot en finfin kavaj på bikbok för bara 199 kr(!!) helt sjukt bra pris om ni frågar mig. Lite längre är den, perfekt. Sedan köpte jag en långärmad tröja med knappar längs ryggen, i brunt. Lite ovanlig färg för att vara jag, men roligare så.

(Väldigt svår att fånga på bild, ja. Men den är fin!)

martina/öhööö



öhhöö.(?)


martina/hauuhah

My eyes hurts. Nä men nog känns det att man varit uppe i väldigt många timmar! Arbetet idag gick faktsikt väldigt bra och trivs gör jag också, sjukt att man bara kan glida in sådär, på ett bananskal. Hann med bussen gjorde jag också, fick till och med stå och vänta ett tag, så det känns ju bra att veta att det går i allafall. Imorgon ska jag sova ut, det är då en sak som är säker. Annars har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu. GODNATT




martina/friday I'm in love





Lite bilder från i fredags! Började med förfest på Ålidhem och sedan alldeles för lång köväntan, höll på att frysa ihjäl/dö och det är ingen överdrift. Men sedan blev det galen dans med i alla fall tre av dessa sköna brudar!


jennifer/idag är inte en bra dag

Idag klev jag upp halv nio, hade föreläsning på universitetet klockan 10:00. Efter det så satt jag och min basgrupp till 16:20 med 6 satans frågor som (uppenbarligen) tog alldeles för lång tid. Jag kom hem närmare fem och gick då ut och gick, det är ungefär vad jag har gjort idag. Ingenting som jag skulle ha valt självmant direkt. Men skönt att slippa åka upp till universitetet imorgon iallafall, imorgon ska jag fan sova länge, så enkelt är det.

Måste förövrigt också bara uttrycka min irritation över människor som glider fram i livet. Ja jag vet att det troligtvis bara grundar sig i avundsjuka men det stör mig ändå otroligt mycket. Varför ska det vara kämpigare för mig än för vissa andra? Varför, varför, varför?! Blir väldigt bitter känner jag. Jag har ansträngt mig i skolan, gick ut med bra betyg och hela den biten. Men har jag ett jobb och en relativt stadig grund att stå på för det? Nej. Sedan finns det dessa speciella jävlar som har allt ordnat för sig utan att behöva göra särskilt mycket, sånna personer tycker jag inte särskilt mycket om för tillfället, alls.

När jag blir stor ska jag driva ett stort företag och bara anställa studenter som inte har någon arbetslivserfarenhet (vilket man inte har när man gått ut gymnasiet oftast, ingenting som arbetsgivare tar hänsyn till dock..) för det är dem som verkligen behöver jobb, inte dessa människor som jobbar vid sidan av sina andra yrken eller redan har två-tre extrajobb, nej dessa kommer inte få någon anställning på mitt företag.

/jävligt_bitter

martina/in the middle




Nu är det snart dags att börja dra sig mot jobbet! Har haft en mysig förmiddag med Niklas och hunnit med ganska mycket faktiskt. Gjorde omelett till middag, samt korv och lite grönsaker! Hoppas att det håller hela kvällen bara. Just nu är jag ganska trött och längtar mest efter att få sova men. CiAO


martina/det går bra nu

Blev inte en så stor gåta hur min dag skulle komma till att se ut!

Städa
Träna
Träffa Niklas
Åka och jobba!

Så det blir min måndag, kan ju inte annat säga än att det känns bra. Älskar att städa, tycker om att träna och känna att det tar, älskar Niklas och så älskar jag att tjäna pengar. Monday for the win!


jo jag vet att det blir lite väl mycket bilder på mig själv...


martina/LML

ojshit. Kändes hårt att gå upp klockan sex idag då jag av någon anledning läste helt fel i min almenacka! Men skulle i och för sig följa med Niklas en bit på hans första dag som studerande! Och så fick jag gjort det jag skulle också, så nu känns det rätt bra. Nog för att mitt öde ligger i händerna på andras välmående, men det är i vilket fall bättre än att jag ska må dåligt av att bli halvförnedrad tycker då jag.

Så nu är klockan bara tio över nio och jag har ingen aning om vad jag ska göra av denna måndag. Kanske gå ut och gå i det mysiga vädret?/njaaa inte så mysigt då, kanske städa? Kanske sova? Kanske bara sitta och stirra i väggen?

love my life



martina/Elegi

Jag lyser med mig frånvaro, det är inte så vanligt. Men känns skönt att kunna säga att det är mest på grund av jobb faktiskt! Plötsligt händer det som man brukar säga. Inte kunde man ana att det fungerade på det här sättet, men jag bara tackar och tar emot såklart! Klirr i kassan är ju aldrig fel helt enkelt.

Bilder och sånt från helgen får jag helt enkelt lov att vänta med, men det kommer! Nu är det passet som gäller sedan mat och sedan bär det av till det nya jobbet! Katschiiing


jennifer/perfect night

Åh vilken otroligt trevlig kväll jag har haft! Först så åt vi kalasgod tacomiddag hos Emma och Paulina på Ålidhem, jättemysigt. Och sen så for vi till bowlinghallen och hann spela två gånger, och jag vann båda, ojoj. Kanske borde satsa på en karriär som bowlingspelare, skulle nog vara relativt långtråkigt skulle jag tro. Det var verkligen tur att vi fick låna bilen, för satan i helvete så kallt det är ute, det känns ungefär som att huden ska ramla av ansiktet när man varit ute längre än tre minuter, hemskt är det. Här är lite bilder från ikväll och ja jag vet att bilden på Matilda ser ut som lokasmygreklam typ, till mitt försvar så är det faktiskt fotografen i familjen som stod för den bilden.

Jag hade iallafall en otroligt mysig kväll, tack tjejer!!
Dags för sängen nu alltså, godnatt.

         
           
         
          
B O W L I N G
         
           

jennifer/skoj

Igår hade jag en trevlig kväll med mina finaste tjejer! Det känns dock så här i efterhand kanske LITE onödigt att lägga 80 kr på att gå ut när det enda man gör är att prata med varanda (inte för att det är negativt på något sätt) för då skulle man lika gärna kunna stanna på förfesten och umgås istället. Men jaja, det var väldigt roligt iallafall och jag är nöjd.

Nu på för/eftermiddagen så har jag varit ute och gått  med mamma i 40 min(!!) det var rätt kallt kan jag säga. Sen har jag ätit lunch och dammsugit mitt rum, duktig. Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig så att jag kan börja fixa i ordning mig inför kvällen, födelsedagspresent-middag + bowling, skulle inte kunna bli bättre.

Det här är inte lätt inte, huvudet nästan exploderar..
Du finns överallt runt mig.

Jag vill köpa ett nytt fotoalbum så jag kan fortsätta limma in mina bilder, så mysigt.

       

martina/så självande men ändå ren


lite så.


martina/over my head


SJUKT KALLT var det ute, stod och väntade på bussen lite här och var i dag, höll på att frysa fötterna av mig. Ingen rolig upplevelse. Men nu har jag iaf gjort det jag borde ha gjort för flera månader senare och hoppas att det kommer ge något, annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till! Men men, man kan ju inte annat än att ta första steget, sen är det inte upp till mig.


martina/jaja

Sådärja, idag är det dags. Haha, nja inte riktigt. Men ska i alla fall ta tag och göra det jag skulle göra igår. Självklart är jag lite nervös, det är jag alltid när det kommer till jobb. Men oftast brukar det ju gå ganska bra och jag älskar ju pengar, så då får man helt enkelt lida pin ett tag för att lyckas, det är inte mycket mer komplicerat än så!

Kallt är det idag också, inte bra. Vi hade tänkt att gå men nu blir det troligtvis bussen istället. Men har man månadskort så har man!


martina/är livrädd att fastna här


Ikväll är jag trött och allmänt less på allt, oh vad ovanligt. Ska i alla fall ta mig till Ålidhem med Jennifer för att träffa Emma och Matilda, det lär ju kännas lite bättre då i alla fall!

martina/väntar på livet, det har jag gjort i tjugo år



hehe, även idag blev det lunch på Kafé Station.. Men den här gången var det en försenad present från Jennis till mig! Uppskattades väldigt mycket! Tyvärr gick vara andra planer åt skogen då Jennifer fick ont i magen, men sånt som händer. Vi ska istället försöka hinna med så mycket som möjligt av våra planer imorgon! Blir säkert bra. Kommer bli lite ensam då jag ska ta mig till haga helt själv och så. Men det är dags att lära sig att klara sig själv ju. Är ju trots allt tjugo nu.


martina/kanske inte




I måndags var vi som sagt och åkte lite snowboard, jag fastnade mest i djupsnön men sen gick det lite bättre! Så medan niklas traskade upp för backen så passade jag självklart på att ta lite kort på mig själv också. Mysigt var det i vilket fall, tills det blev för kallt!


jennifer/oj oj oj

Idag har jag varit otroligt kreativ och duktig, när det kommer till studerande. Jag åkte till universitetet vid tio och for inte därifrån förrän närmare halv tre. Låter inte särskilt farligt men jag har aldrig suttit där så länge och bara pluggat som idag, men det gick bra. Ikväll har Frida varit här en sväng, vi pratade mest strunt, underbart.
Nä nu är det dags för sängen! Mycket fina planer inför imorgon, rätt fullspäckat dock. Sovgott.

Alltså denna sida, så skojigt.
          POLYVORE

Jag satte bara ihop något sådär halvsnabbt, som sagt, kul ju.


martina/för att

Mysig kväll ikväll, jag, jennifer  och frida har suttit på mitt rum och pratat! Skönt att man kan göra i princip ingenting och ändå ha roligt.

Har förövrigt hittat en utbildning som jag är sugen på, 80 veckor lång är det, ca 2 år! Det känns ganska lagom ändå, när det blir uppåt fyra så tycker jag nästan att det är lite väl länge. Nu vet jag ju inte till hundra procent att det är det här jag vill göra. Men det känns då så! Det blir helt enkelt till att fundera lite till, som vanligt.

Nu är jag så trött att jag håller på att somna sittandes. Imorgon blir nog en bra dag! Är lite nervös men har bestämt mig för att det absolut inte är värt det. Det funkar helt enkelt inte såhär. Nej, godnatt.





Fina jennifer och paulina i lördags!




martina/jag har ingen anledning

haha så besviken jag blir, en ny säsong av biggest loser, och så är det en säsong som jag har redan sett! Typiskt. Aldrig går det vägen för mig.

Sedan spelar det ingen roll hur mycket tid jag än har nu när jag är arbetslös, nej, det lyckas ändå vara svårt att få ihop livet på något sätt. Skit, skit, skit.

martina/you said we could



Idag fryser jag, som vanligt. Ska nog gå och duscha så att jag värmer upp mig lite! Och förövrigt så hatar jag att känna såhär varenda jävla dag. När ska detta sluta egentligen?


jennifer/O.P.I

Idag har jag haft kalasont i huvudet, sjukligt drygt. Jag var dock ändå duktig och var ute och gick, heja mig! Nu ska jag och Martina iväg till Matilda och se film, mys. Målade nyss mina naglar med mitt OPI nagellack, så stor skillnad på nagellack och nagellack alltså.

     

martina/avatar


Ikväll åker vi för att se världens bästa film hos matilda! Underbart.

martina/ett steg i taget



Idag tog jag med mig hunken för att bjuda honom på godmacka på Kafé Station för att han har varit så otroligt duktig och tagit sig in på cnc-utbildningen! Är mycket stolt över honom och kände att det var han verkligen värd♥
Och vilka mackor sen, verkligen godaste jag vet just nu.


martina/snö


Idag tog jag och niklas oss till en backe för att åka lite snowboard! Tog endel bilder.


Ikväll är en riktigt skön kväll, först fick jag mat, sen har jag tränat, sett på biggest loser, duschat och nu håller jag på att rensa/göra fint i min garderob. Som sagt, det känns alltid konstigt när man kommer på sig själv med att tänka "jag har inga kläder" och så egentligen har jag alldeles för mycket kläder. Kan ju bara vara det att man inte riktigt trivs i alla kläder. Men sånt är livet! Nej men, helt klart en bra måndag i alla fall.


martina/klart vi kan






Jag och Niklas slog på stort igår och köpte pizza, inte vilken pizza som helst heller, utan min nuvarande favorit! Köttfärspizza med vitlökssås, oj. Sedan massa godis, pringles och cola! Såg två hyffsat bra filmer också, ja det var helt enkelt en bra dag igår. Puss på dig min gottegris!


martina/as good as





Igår på dagen så blev det lite godfika ute i det fina vädret!


jennifer/alla hjärtans dag

Ja, som sagt, denna dag. Inställningen till den har nog bara att göra med om man är i ett förhållande eller inte, punkt slut. Jag kanske inte spenderar den som jag allra mest av allt hade velat. Men jag har samma date som förra året och det är allt annat än dåligt, nämligen världens bästa Jennifer!

Jag fick denna söta allahjärtansdag bakelse av mamma idag, gullmamma ♥


martina/valentinesday


Vill bara önska min nära och kära en glad alla hjärtans dag! Ni vet vilka ni är♥
Snart bär det ut i det otroligt fina vädret för att möta upp niklas, sen blir det en heldag!


martina/lördagdag



Idag har vi hängt runt på stan, bara vi.



jennifer/satans hosta

Idag vaknade jag sent, vilket var rätt länge sen jag gjorde sist, otroligt välbehövt! Jag och Maritna tog bussen ner på stan och mötte upp Paulina. Jag har för lite pengar för att köpa kläder och sånt egentligen, men jag hittar alltid någon på värsta superduper rean så jag bara måste köpa det. Som exempelvis den här vita skjortan på Åhléns för 44,50 :- LAGOM PRIS!


martina/this is it





matilda+jennis+gotta+7miljonärer= min kväll!

martina/det är faktiskt inte värre

Jobbdagen gick bra, eller ja, som vanligt skulle man väl kunna säga, fort! Sedan blev det promenad upp till niklas för att träffa han en stund och sedan hem för gomiddag. Och sen har jag tagit mig ett välförtjänt bad! Höll på att frysa ihjäl då jag fick stå och vänta på bussen i nästan tjugo minuter.. Nu är bara upppackning kvar då!


idag.

jennifer/byte

Nu har jag kommit till mamma, för typ en timme sen närmare bestämt. Jag tog en promenad hit, rätt skönt. Dock är jag lite fundersam, jag laddade min ipod inatt, så då ska den alltså vara helt laddad. Men när jag gått till mamma, och lyssnat hela vägen, alltså i ca 35 min så tog batteriet slut?! Skitmärkligt. Jag tänkte att det kanske har att göra med typ kylan? Drygt iallafall. Nu har jag ätit en relativt sen lunch, packat upp och nu ska jag duscha. Älskar att ha lediga dagar sådär ibland, mmh!

Nya älskling2 och min storsäng, perfekt.


martina/you thought you might be a ghost





Detta var igår, tog en liten promenad med mina bästa! Nu blir det jobb 11-16 sedan blire till att vara med jennifer och matilda ikväll!

jennifer/just så

Ikväll var vi som sagt hos Emma, kanonmys med te och lussebullar(!) mmh. Vi kikade på Johan Glans-klipp på youtube i över en timme,  han är så otroligt härlig, ojojoj. Nu ska jag för ovanlighetens skull se lite Vänner, åh.
G O D N A T T .


martina/en annan tid

Ikväll blev det ålidhem med jennis och emma! Vi spenderade kvällen framför tv och dator, johan glans bland annat♥♥ Och så bjöd emma på te och lussebullar, kiwi och nötter! Jättemysigt!



tråkiga bilder, men så fick det bli denna gång!

martina/torsdagmorgon





Dagen började med lite crosstrainer träning, sedan blev jag bjuden på äppelpaj av världens bästa pojkvän! 


jennifer/så otroligt slut

Idag har jag varit riktigt seg, hade ett rätt ansträngande seminarium idag, men det är som sagt intressant. Sedan for jag, Martina, Frida och Lilljullan och åt middag på Mias, vi hade kuponger och grejer hemma så dom måste man ju utnyttja, vilket vi gjorde. Nu är vi hemma en sväng och lämnar av Jullan, sedan ska vi sätta oss på bussen till Ålidhem, mys.

S Y S K O N M Y S !

       
     


Nähä?

"Det är lättare att vara rik och lycklig än fattig och olycklig"

haha.

jennifer/jag ä l s k a r rea!

Idag har jag suttit med familjerättsfrågor, det är otroligt intressant. Skulle mycket väl kunna tänka mig att jobba med det, faktiskt. Vi får se vad som händer i framtiden, 4,5 år i skolbänken igen känns lite jobbigt.. När jag kom hem var jag trött som en gris, men gick ändå ut och gick, cred till mig! Efter middagen sov jag iofs typ en timme, men äh. Nu ser jag på Desperate H. det är som småspännande sådär.

Igår hittade jag en BH (49,50 kr) och ett par perfekta paljettleggings (129 kr) N Ö J D !

        
         

martina/vart är du?


vart är du min fina sjal?

martina/två


foton jag tog i april förra året, jennifer och matilda på bilderna!


your only the best


Det är redan dags att fara och bo hos mamma, känns som
att det blivit lite tid med lilldamen ovan.. Får ta igen det nästa gång!♥


martina/wish me luck


från panel.

update: nitlotter!


martina/kill me now or let me live forever

JAG FÖRSTÅR INTE!!

Klumpen, klumpen är tillbaka. Ovanligt? Snart orkar jag inte mer, för jag antar att det finns något bättre. Någonstans än här i alla fall.





jennifer/Ingen dans på rosor

Idag har jag varit på Universitetet, i vad som kändes som en evighet. Men nu är det (för tillfället) inte lika mycket frågetecken i huvudet, angående pluggandet iallafall, de andra frågetecknena finns dock kvar.. Och juste, jag införskaffade en ny älskling idag, såhär ser den ut, l o v e ♥

I need you to need me.


martina/inte snabbt



Bion igår var, bra! Men inte så bra som jag kanske hade hoppats på. Utan Joel hade det nog inte varit särskilt bra alls.. Men det var trevligt i vilket fall. Sedan sov jag hos Niklas även det trevligt!

jennifer/A L I V E

Jag har inte dött, jag lever på, men det är kanske inte så mycket mer än så. Jag går på Universitetet, fördriver tiden på bästa sätt och försöker tänka positivit, det går ibland faktiskt. Ikväll ska jag exempelvis på bio med mina finaste, perfekt. Joel Kinnaman står på schemat, det kan ju nästan inte bli annat än bra!

Tänkte visa min nyaste kärlek, här är den.
Förövrigt bilder från helgens festligheter, mys.
 

en dag som denna




Från och med idag har jag bestämt att ta mitt nyårslöfte på lite mer allvar! Ska verkligen försöka att ha med mig kameran varje dag om jag ska göra något. Och så ska jag inte vara lika lat med att sätta in bilderna såklart.


martina/Det vi en gång trodde

Idag har det blitt lite spring

Först ut på promenad
Möta upp jennis
Till stan för att lämna papper på AF
Köpa present till frida
Åka buss till mamma för att fixa lite


Ungefär så, men gillar när det händer lite mer om dagarna!


martina/harder and harder to breathe

Nej tack. Men det är sånt man får ta! En blandning mellan besvikelse och lättnad antar jag. Nu hänger det bara på mig, för jag tänker inte hålla på med det här nå mer i alla fall.

Det går ingen nöd på mig.


jennis älskar mig i alla fall så!

she sings a love song

Ny vecka imorgon/idag

-nervositet
-bio
-träning/något liknande
-niklas
-vänner
-alla hjärtansdag

Annars oplanerat ungefär. Godnatt allesammans.

once





Lite förfestbilder från igår!




VAD GÖR MAN INTE

Trots en bra kväll igår och så känns det inte alls bra idag. Inge ont i håret eller så men bara allmänt otaggad på livet antar jag! Fryser gör jag också, som vanligt. Nej det funkar ju så jävla dåligt just nu. Måste verkligen försöka lära mig att tänka positivt hela tiden och inte bara någon gång sådär.
bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FRIDA PÅ 20-ÅRSDAGEN!!




martina/walk tonight



Ikväll kör jag på mitt sidennattlinne, eller nått sånt! haha kika i fönstret, där ser man en fin spegelbild



lovelove

Hade en riktigt bra kväll med baby igår! Vi såg på The Prestige som var en väldigt bra film desutom, och sedan låg vi och pratade halva natten. Sedan bakade jag scones imorse! Massa bra timmar med bästaste niklas i alla fall.

Nu ska vi systrar snart ut och åka lite skrana! Haha, känns ju spännande. Men man måste ju vara en bra syster ibland också!

O så taggar jag ikväll! Ska ha en kanonkväll med alla mina kanontjejer, WIOH!

och nej björniz, det är absolut inte meningen att det ska stå sådär;-)


glöden

hur säger man till nån..

Fredag var det ja, ner på stan, hem, sov i cirka två timmar, mat, inget, väntar på att niklas ska ringa. Min dag hittils, kan inte påstå att det har varit världens bästa fredag. Men världens bästa dagar är sällsynta- det vet både du och jag.


sitter och lyssnar på gamle håkan

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG, lalala.

trakassering och annat jobbigt

Efter en eftermiddag med massa ups and downs så känns det i alla fall lite bättre. Nervositet är ju aldrig roligt! Har i alla fall haft en trevlig kväll hos matilda med henne och jennifer! Sett på Johan Falk och så. Sedan på vägen hem fick jag och jennifer issnöbollar kastade efter oss. Underbart. Man börjar ju verkligen undra över världen när det finns människor som håller på sådär utan någon som helst andledning. Skrattretande är det. Nu är jag tröttare än någonsin ungefär, varit uppe i, ja, 18 timmar ungefär! Är väl inte allt för länge, men det känns som en evighet. GODNATT

that's not ok

Såna/sånna/sådana(?) där energitjuvar, som du, det är de jag inte gillar. usch för dig.

martina/du vet att jag finns

Jag dog inte och ingen kom till skada!

Hann nog aldrig ens bli så nervös som jag trodde att jag skulle bli idag. Det gick som bra, fort och ah, det flöt på! Nu hoppas man ju bara på det bästa, att jag får jobbet alltså. Det skulle sitta så otroligt fint just nu, det är ju verkligen något som jag vill hålla på med! Och i allmänhet verkar ju personerna jag i så fall skulle jobba med väldigt trevliga! Vilket alltid är viktigt, enligt mig i alla fall. Men nu är det gjort och det känns så skönt, nu taggar jag en kanon helg och som sagt, hoppas på det bästa.

Dagen känns verkligen jättelång, gick upp tjugo över sex och nu är klockan bara tre! Sjukt. Har i alla fall hängt på stan med Emma och Jennis efter intervjun och varit duktig och hållt mig ifrån shopping. Nu måste jag verkligen tygla mig själv. Ikväll blir det Johan Falk med Matilda och Jennifer!! GAH JAG HOPPAS ATT DEN HÄR TAGGEN JAG KÄNNER HÅLLER SIG FÖREVIGT (man får väl önska?)


haha


martina/La fika

Idag har jag bjudit mamma på fika på Kafé Station, väldigt mysigt, väldigt gott och otroligt trevligt var det! Nu är jag redo för morgondagen, eller rättare sagt, så redo som jag kan bli. Har en svag känsla av att jag inte kommer kunna sova så bra inatt men, jag gör väl mitt bästa. Och som mamma sak "Imorgon vid den här tiden så är det över och ingen har dött eller skadats av det". Så det är så jag får tänka. Ikväll bär det av mot Ålidhem för att komma på lite andra tankar! Skönt.


småttingar


Haha♥♥


It wont be over

godmorgon! det var lite svårare att ta sig upp idag.. Alltid svårt när man har en sömntuta bredvid. Men imorgon ska jag upp vid halv sju någon gång, nog känns det alltid. Men vad gör man inte! Är rätt så nervös som sagt, men det ska nog gå bra.


:-*


we're always here


delete

Suttit och rensat massa bilder på datorn. 570 stycken rättare sagt.


from cost to cost

Var mycket trevligt att träffa frida igen eftersom att det var så längesen vi sågs! Sedan var det även trevligt att shoppa idag.. Jag känner mig som en riktig shopoholic! Får ha stanförbud resten av tiden fram till nästa lön känner jag, annars går jag bara lös. Vi kikade dock in på swedbank för att ta varsitt noteringshäfte som det så fint heter, den ska jag börja skriva i nästa gång jag får pengar, så kan man se vart allt tar vägen.



fyra baslinnen från h&m, partyklänning och en randig t-shirt från bikbok!


en sak

Gick upp halv nio idag, förbereder mig för min tidiga morgon på torsdag, och förbereder mig för vad som komma skall på torsdag. Just nu känns det som att hela mitt liv kretsar kring den dagen. Känns väl sisådär. Men får lita lite mer på mig själv.

Idag ska jag, som sagt, förbereda mig lite. Sedan ska jag ner på stan en stund med jennifer och frida! Och ikväll ska jag träffa Niklas. Så blir nog en bra dag trots allt!

jojo

"Det kostar inte mer att trivas lite bättre"
Den sämsta slogan någonsin.

just let it be

Idag är en riktig FML dag, hatar dessa dagar, men sanningen är att de verkar alltid komma en viss tid på månaden. Så kan ju ha sina anledningar! Tur att jag bland annat har världens finaste pojkvän som kan få mig på bättre tankar. Hela den här veckan gör mig nervös, eller i alla fall fram till på torsdag, jag vet att jag inte behöver oroa mig så jävla mycket som jag gör men det är bara det att det är så svårt att låta bli! Detta är ju bara ännu en egentligen inte så otroligt viktig sak som kan göra mitt liv lite bättre, så varför oroa sig? Blir det inte av så kommer det nya chanser i livet, så enkelt är det. Försöker använda mig av mitt "allt löser sig" tänk som jag nämde tidigare! Schizo, det är vad jag är. VILL JU EGENTLIGEN BARA VARA POSITIV.

RSS 2.0