martina/vem sa att det blir vad man gör det till



Har sminkat mig frisk och ska bege mig till jobbet om cirkus en timme, detta kommer bli en wonderful kväll!


martina/ls

Idag hatar jag livet och allt som har med det att göra.

martina/killa

min älskling ligger med huvudvärk och har redan somnat, tror jag i all fall, stackarn. försöker vara så tyst som möjligt. mår lite bättre förutom halsen som har börjat kittla sådär fruktansvärt irriterande, blir galen. ska i alla fall snart krypa ner o sova även jag, imorgon blir det jobb och efter det är jag förhoppningsvis pigg nog att hitta på något, wiiieh.

martina/annars då

Så var det torsdag, redan. Kan inte riktigt förstå hur veckorna kan gå så fort. Sagt det förut och säger det igen, det är läskigt. Men lite spännande också, för varje dag väntar nya saker. Wieh. Idag väntar ett besök hos skomakaren för att hämta upp ett par skor åt mamma, sedan sakta lunka hem igen och möta upp jennifer på vägen. Och ikväll ska jag umgås med Niklas!

Och frisk, det är jag inte riktigt än, men det känns lite bättre. Lite.



Nyår 2008-09


martina/likes loka


Idag provade jag en ny smak, den var god.


martina/om du behöver veta så har den här..

Dagen varit den tråkigaste och mest rastlösa på länge och därför hatar jag att vara sjuk. För att jag inte kan göra något alls i princip. Nu ska jag ut en liten stund, bara för att strejka, mot mig själv. BLÄ


martina/det är alltid du


min finaste

martina/this is it

Fortfarande inte pigg, men dock liiite piggare. Det är ju ett framsteg i allafall! Vaknade hos baby imorse, sov till kvart i elva ungefär då jag blev ringd från folktandvården, nu känns det uppklarat i alla fall. Sedan tog jag mig lite frukost och såg på biggest loser! Nu har jag tagit mig hem för att bara ta det lungt, bli frisk och tagga helg. Eller ja, något i den stilen i allafall.

igår var det 1 år och 7 månader för oss♥

martina/smack

11 timmar har jag sovit inatt, kanske har det hjälpt lite inför i eftermiddag. Just nu känns det inte så bra, men kanske mår jag bättre om några timmar. yey.


haha.

martina/tro, om inte jag, vem ska tro på mig?

gud vad jag uppskattar att umgås med mina äldsta vänner, frida och jennifer. Okej, min äldsta vän och syster för att vara korrekt.

martina/ledsamt

Ja, vad ska man säga. Nu sitter jag här, fryser, snorar och har ett lite för tungt huvud. Förkylningen är här igen. Kan inte ens hålla räkning på hur många gånger jag har varit sjuk det senaste året, men det måste ju vara minst fem gånger och då håller varje förkylning i någon vecka eller så. Förfärligt, det är vad det är och jag hatar det.

Ska trots detta träffa frida ikväll, en stund, bara för att det var så längesen och bara för att det alltid är så trevligt! Sen ska jag jobba imorgon kväll. Men jag ska nog klara mig och gör jag inte det. Då får jag ta det då.

och ja, förlåt för all text och inga bilder.


martina/måndagmorgon

Tidig morgon idag, vinkat av mina bästa då det åkt iväg/hypotetiskt talat i alla fall! Tagit mig en kopp te till Wild kids för att försöka bota min onda hals. Usch vad det suger. Nu har jag satt på en film och ska försöka städa rummet, är såklart lite trött men ska verkligen försöka hålla mig uppe för att få lite struktur. Och vem vet, rätt var det är så ringer de och vill att jag ska jobba, och då är det lika bra att vara vaken!

Ha en bra dag. För det ska jag ha.


martina/


martina/du borde veta

Idag älskar jag att det är söndag! Har haft en såndär söndag, som är precis som den ska vara. Sovit lite längre än vad jag hade tänkt, bara suttit och gjort mest ingenting lite längre än vad jag borde, gått en längre promenad än vad jag hade planerat med en syster som jag älskar så mycket och så har dagen bara flytit på ungefär så. Och nyss svängde jag förbi min kära pojkvän med punkteringsmaterial och kökssaxen i högsta hugg för att ta bort några cm på hans nu så långa hår! Men jag är så feg, vågar inte ta lite mycket som han vill att jag ska ta. Men kanske senare!


På den här tiden hade han ganska just snaggat sig, syns ju inte men. Har tipsat om kepsen, den tycker jag han passar i, oavsett längd på håret!


martina/en till vän



Fina Paulina, som jag saknar ibland eftersom att vi ses så sällan!


martina/lowes


jag är lite kär i min nya..


martina/I heard this life is overrated

Jobbet gick bra, såklart, och fort, såklart. Nu är jag hemma, lika slut som vanligt. Hoppas ju självklart att kroppen kommer vänja sig lite bättre i sommar så att jag slipper vara såhär slut varje kväll.. Haha. Nu ska jag och jennis se på wallander! Bra avslut på kvällen.


 
Slänger in en bild från gårdagen då jag och baby var ute i det fina vädret och fotade lite! Tyvärr blev det väldigt kallt efter ett tag men.


martina/det är så jag vill ha det

I love you...

Dagen har varit skön, vaknade med Niklas och gjorde mat sedan har jag varit ute och gått/joggat med Jennifer,samt svängt förbi mediamarkt! Hittade inget speciellt, var sugen på ett par hörlurar, men de verkade vara slut. Så får se om jag hittar något annat. Nu ska jag iväg på jobbet 16-22 och sedan hoppas jag på ledighet imorgon! Men det blir kanon.


haha usch så äckligt det såg ut, men blev iallafall det vanliga till middag då jag ska jobba, stuvademakaroner och korv!


martina/I wish you the best, I guess

Jaha så ska man iväg och jobba mitt i allt ihop! Känns både och, såklart. Men jag tänker alltid på pengarna i första hand, annars hade det nog aldrig gått. Tur att man är en snäll själ.

jennifer/kläder

Under tiden jag varit hos mamma så har jag (äntligen!!) rensat min garderob. En hel stor svart sopsäck med kläder som jag verkligen aldrig använder, sjukt att man inte rensar efter som istället? Sjukt mycket smidigare. Sedan har jag dessutom köpt en klädhängargrej(?) så mina kavajer osv inte behöver bli intryckta i garderoben, perfekt säger jag bara.

Näe dags att sova, sovgott.

           Jysk, 149 :-
         

         

         

martina/bara det att..

 

Blev tillslut så att vi satte oss på ett fik ikväll, emma köpte en varmchoklad och sedan satt vi bara och pratade i nån timme! Inte helt fel att spendera en onsdagskväll på det sättet! Nu har jag just gjort lunch till imorgon, känns alltid lite konstigt att ställa sig och laga mat vid den här tiden men.. Just nu känns det iaf bra inför jobbet imorgon, bara jag inte kommer vara jättetrött såklart.. Vet ju redan nu att dagen kommer gå väldigt fort!

martina/snälla snälla

Mysig dag på stan, fick ju såklart med mig lite saker hem... Men vad gör man. Annars så är jag väldigt trött idag! Inte alls kul, ska desutom jobba imorgon, klockan åtta, på haga, vilket innebär att jag måste lämna boet runt sju eller så. Men det kommer gå bra! Tycker om att göra något vettigt ibland också, inte bara slänga pengar omkring mig! Snart ska jag ner på stan igen, men den här gången för att umgås med några andra fina väninnor, hoppas jag inte somnar bara..


jennifer/alive!!

Yes yes, jag lever. Jag är bara totalt helt och hållet värdelös på att uppdatera. Kan vara för att det inte händer sådär jättemycket i mitt jätteintressanta liv. Men jag ska försöka uppdatera mer för jag har fått lika klagomål av min delägare minsann. Så skärpning på mig!

Idag var jag, Martina och Frida på stan. Måste passa på nu innan jag börjar min långa praktik...

         
         
         

martina/färger i en vind


2008.


martina/jag tror att jag tänker för mycket

Om det ändå fanns någon som kunde berätta för mig, varför det är så svårt.
Allt det här, alla de här. Svåra är vad de är. Jag kan aldrig riktigt sätta mitt finger
på varför jag mår som jag mår, varför jag inte bara kan finna mig i allt det underbara
som finns omkring mig. Njuta av att jag faktiskt har de här sakerna och inte gråta innombords
för de saker jag inte har eller ännu värre, saker som jag inte vet varför de gör mig ledsen. För
egentligen är jag en glad person, jag ser mig själv som så i alla fall. När jag tänker på roliga saker
som jag har gjort, eller som jag kommer göra så blir jag så glad, det är precis den känslan jag önskar
kunde klistras fast, i mitt hjärta, min hjärna, förevigt och föralltid. För det är bara det jag vill. Vara lycklig.

...

hon är inte nått man får, hon är nån man ska förtjäna.

martina/when I'll be the last to stand

Idag har det varit en bra dag! (förutom att jag har en gnöölig pojkvän) Har varit bra väder, gått till stan, sedan strömpilen med jennifer och så ska jag få lite jobb framöver, känns faktiskt riktigt skönt, och inte att tala om resan som närmare sig för varje dag!!

NICE


martina/baraja


När vi var och grillade så tog världens bästa emma kort på mig, tycker de blev riktigt fina!


martina/sick and tired

DET BLEV SOL IDAG!

fast snart kommer väl molnen.. Ska i alla fall ägna dagen till att spenderar tid med min syster som det känns som att jag inte pratat med på jättelänge, även fast det bara är några dagar!


martina/schalala


love you my crazy girls!


martina/amazing grace

Idag gled jag in på ett bananskal så att säga, på jobbet. Men man tackar ju inte nej till goood money!
Nu ser jag fram emot en vecka med bra väder, eller jag hoppas åtminstone på bra väder..


martina/jag vill inte

Försöker hitta tillbaka till den där härliga känslan igen, men det är svårt. Långt borta just nu. Igår var det roligt, så länge det varade så att säga! Nu ska jag sätta mig i niklas säng med lite godis och se på film, en film som jag egentligen inte vill se.. Men men, vad gör man, blir säkert bra.

GaAHHH. ps.wild kids var bra.ds

martina/fridaynight


ready set go. Hoppas på en bra kväll nu!


martina/en fin



fina emma!


martina/tres



Tre bilder från grillningen i onsdags!


martina/ks

Idag vaknade jag upp på ett riktigt bra humör, tur. Mest för att jag såg att solen lyste på andra sidan fönstret och för att jag vaknade upp bredvid världens finaste. Så nu hoppas jag helt enkelt att det sitter i sig, vilket det inte gjorde igår (blev inte alls en sån bra dag men...) IDAG däremot är jag taggad och ska se till att ha en riktigt kul kväll med mina bästa!


jennifer/tur i oturen

Jag har väl kanske inte haft världens bäst sista dygn i mitt liv, men det är bara att glömma och gå vidare. Det blir inte bättre av att man ältar det, känns sjukt svårt men.. Det får gå! Idag var jag på stan med Martina, Matilda & Emma. Jag skulle egentligen inte köpa något (som vanligt) men det går ju som det går.. Jag köpte ett fint somrigt blommigt linne på GinaT för 49 kr, lösögonfransar och TRE solglasögon för 60 kr sammanlagt. Det kallar jag fynd!

Nu sängen, sovgott.


martina/såklart





Stanhäng och så, fick punga ut sammanlagt 575:- för mitt jävla leg. Det sög. SÅ den här dagen har väl varit lite både och.. Tröstshoppade LITE för mycket saker, men det blir säkert bra, känns ju iaf materialistiskt rikare. JOBB nu!

martina/siess


Idag.

Just ja, igår höll jag på att förlora en femhundralapp. Men som tur var så låg den i bilen! Men rädd blir man ju, speciellt i ett så stressigt tillfälle som igår.

STAN NU, sedan jobb 18-22! Känns faktiskt riktigt bra, äntligen får jag komma tillbaka till favostället.

martina/bra dag, eller hur

Torsdag idag, eller rättare sagt den femtonde idag vilket stavas l-ö-n! Och sol på det, typ vad är det nu, fjärde eller femte dagen i dag? Kunde väl inte börja så mycket bättre. Bestämde mig även för att ta mig i kragen och faktiskt kliva upp när jag vaknade före klockan, sedär.

Dagens planer är att besöka stan med Jennifer, Matilda och Emma! Det ska fixas ett nytt leg till mig själv, ett nytt bankkort till Matilda och så tror jag att det blir lite shopping på det. BRA. (kanske en glass också, vem vet?)

Men first things first, har ju fått städuppgifter hemma, inte att glömma va.


martina/p


Tog lite bilder på paulina och emma igår!


martina/påväg











Igår när vi var påväg mot nydala!


martina/14apr

Fullspäckad dag idag! Världens finaste väder, grillning på nydala med gotjejer och sedan myskväll med en annan gotjej! Slänger in bilder från dagen imorgon, blev hemskt trött av denna dagen. GODNATT




fina du!


martina/better than all the rest




idag blidde det stan med jennifer och frida, vi njöt av solen på apberget med varsin dricka och jag fyndade två reaplagg!!

martina/det du



haha♥

sitter hemma hos niklas, med hans trasiga tangentbord, därav inga stora bokstäver eller utropstecken. passar på att kika lite bloggar och så medans han duschar eftersom att han ogillar när jag gör det annars, haha.


jennifer/härligt

Just nu har jag en enorm motivation till att leva! Den lär ju (realistiskt sätt..) försvinna rätt snart. Men jag njuter av den så länge den varar. Idag betalade vi resan, så nu är det bara att invänta avresedatum, YEEEES! Känner mig helt sjukt otroligt mega taggad, precis så taggad är jag. Det här kommer bli underbart. Idag åkte jag & Martina ner på stan en sväng och träffade Frida. Vi kikade runt lite, jag som den fattiglappen jag är köpte ingenting, medan Martina kom hem med både en och två nya plagg. Tur att man kan byt-låna. Sedan satt vi ute i solen ett tag, hur underbart är inte detta väder? Blir helt salig.


      
     

jennifer/ohyes

GREKLAND BABY!!

       Jag en dag, fin.. SOVGOTT.
      
      

martina/för då smäller det


Jo för om en månad cirka är det jag jennifer och matilda som befinner oss i Grekland för att sola och bada!!

foto: apollo


martina/att bara finnas


För du förtjänar hela himlen.


martina/favie


puss


martina/om inte

idag sitter jag vakt, skulle man kunna säga. hursomhelst ingen möjlighet till att gå ut i det, vad jag kan se, fina vädret. hoppas på leverans snart så att jag kan bege mig ut. känns lite konstigt att sitta hemma hos någon annan än sig själv när det är ingen annan där, men vad gör man inte för den man älskar!


detta är anledningen, cykeln
!

jennifer/utflykt

Idag klev jag upp klockan 11, kändes lite trögt men det gick. Jag, lillebror, faster och mamma åkte ut till Kont och grillade. Att göra utflykter är egentligen rätt underskattat, det är ju riktigt mysigt. Påvägen hem så började oljelampan lysa, sånt tycker jag alltid är lika obehagligt, så jag (& jocke och mamma) fyllde på den, det första jag gjort när det gäller skötandet av en bil, lite tragiskt men.

Näe nu håller jag på att svimma av trötthet, godnatt.

       
       
       
       
       
       

martina/om jag bara visste

Det här med ovisshet...Suger. Det är väl ungefär vad jag baserar den här dagen på, gud så jag bara önskar att man visste precis vad man ville och hur allting låg till så fort det skulle vara något som oroade. Men så är inte fallet.

I just wanna be.. happy

martina/I'm sitting down here


Jennifer och Emma sitter på Jennifers golv och försöker få ihop en ny grej som jennifer köpte på jysk idag. Spännande!


martina/effective

I never held you high.

Jobbet gick väl bra, fort som vanligt. Träffade en gammal lärare! Alltid roligt, sammanlagt tre stycken under dessa ca 10 månader på coop. Nu är jag sjukt hungrig och känner lukten av en av världens godaste maträtter, fläskfilé och potatisklyftor (helst ris dock..) SKA BLI GOTT!


martina/better keep on walking

Klart det tog emot att gå upp, men det gör det ju nästan alltid. Däremot kändes det tusen gånger bättre än vanligt och jag känner mig så mycket piggare än vad jag brukar! I vanliga fall brukar jag sitta på en buss på, redan påväg. Men idag sitter jag i köket och äter min frukost, mycket bättre känsla.

Dagens att se fram emot:

-Jobba! (tro det eller ej)
-Äta god middag med underbar familj!
-Förhoppningsvis se på WILD KIDS med mitt favvokid plus spela dataspel!



martina/BOGO WOGI EpIE

HI my name is(Bow owow yippie yow yippie yay)

Första arbetsdagen av tre avklarad! Det känns i kroppen och knoppen. Men det har i alla fall gått bra. Och imorgon ska jag få skjuts vilket gör att jag kan sova desto längre. UNDERBART. 



snart söndag eftermiddag...


<3


martina/would she


Would you ever doubt
the way I feel about you, in my heart.

'Cause if tomorrow never comes
Will you know how much I loved you
And I try in every way
To show you everyday
You're my only one.

If my time on earth were through
You must face this world without me
Is the love I gave you in the past
Gonna be enough to last?
If tomorrow never comes.


martina/massa skit

Man kan inte styra över känslorna, det enda man kan göra är att försöka förstå sig på dessa känslor. Jag känner alldeles för mycket just nu, det vet jag. Känner att jag är just där jag vill vara just nu, precis med de människor jag vill vara, samtidigt känner jag att jag är på helt fel ställe. Kanske har jag inte hittat rätt ännu? Hur vet man om man om det är bra eller inte, hur vet man vart man ska ta vägen, hur vet man vad det egentligen är man letar efter? 

Jag vill må bra, jag vill att ni ska må bra, att vi mår bra. Men ibland känns det bara som att det är för mycket begärt. Kanske för att jag tror att man alltid kommer hitta andra att jämföra sig med. Jag vill ha det där som hon verkar ha, jag vill också. Men ändå är jag ju lycklig här? Snart blir jag galen på gåterna jag skriver i, precis som de som läser det här, eller ja, det få som orkar som inte bara kikar in efter bilder, så som jag själv oftast gör. Därför slutar vi här, utan att kommit fram till något, men bara få skriva av sig. Ibland känns det faktiskt lite bättre då, trots allt.  

jennifer/cottage

Jag mår som sagt inte prima just nu, så då försöker jag sysselsätta mig så mycket och ofta jag bara kan. Igår impulsåkte jag, Martina, Paulina, Björn & Robin till Paulinas stuga över natten. Jag älskar Paulinas stuga, den är så mysig, perfekt ställe att fly till helt enkelt. Vi spelade lite Tjejmiddag och såg på Eva&Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. Kanonmys och det jag behövde just nu.

( You`re still the one.. ) 

       
       

martina/couldawouldashoulda



martina/FREDAGS


I fredags så hade både jag och matilda prickiga strumpbyxor!


Bästa!


Matilda och jag, och så godaste chili cheese doodles och PEACH!


snygg man får vara!

martina/don't you wanna dance

It's a special feeling to feel this way!

jennifer/yes

Ikväll så sysselsatte jag mig med att fortsätta umgås med någon av mina kompisar, nämligen bästa Paulina. Vi åt lite, kikade på hennes mammas & pappas superfina lägenhet och träffade lillroffe! Mycket bra kväll måste jag säga. Just nu sitter jag i soffan och ser på Vänner, det bästa. Ska upp tidigt imorgon och iväg till Universitetet för att lämna igen lagboken + annan bok, så dags att somna innan fyra inatt..


Jag fick en barbie i min barnbox, mys då!
        


jennifer/fint

Jag känner mig lite sådär halvt deprimerad, som man kan göra när man vandrar runt med ett trasigt hjärta. Den bästa medicinen mot dåligt humör och världens-sämsta-livkänslor är att umgås med sina kompisar. Så idag har jag träffat Jullan, första gången på år och dar, väldigt trevligt. Hon har dessutom fått sig en kanonfin lägenhet, i centrum. Lite avundsjuk blir man ju..

       
       

martina/inte alls lätt

Haha, åh vad tråkigt när det blir som det blev igår. Hade ju egentligen trevligt med tjejerna men sen blev allt bara fel och så sket sig hela kvällen. Men men, det är ju sånt som händer ibland. BLÄ

martina/glad jävla påsk

just ja, ÅT JUST VÄRLDENS GODASTE PÅSKMIDDAG A LÁ PAPPA!

GLAD PÅSK

martina/day of hell

hyffsat jobbig dag på jobbet på grund av tekniska problem. Dryg kund och bara allmänt stressande. Men men, nu taggar jag bara ikväll!!! WIEH

martina/crisis

Det är precis som vi sa.

martina/inte mer än så

Enkel och bra kväll med några av de bästa framför flickan som lekte med elden. plusplus

martina/om du bara visste

hakuna matata.

För att jag gång på gång kommer fram till vilken bra människa jag faktiskt är, i alla fall om man jämför med vissa andra ibland.

martina/some things, just not worth fighting for



Ja ibland undrar man ju.

RSS 2.0