It's not the time

Ikväll är min pojkvän trött, tråkig och en aning otacksam faktiskt.

aja, tur att jag älskar honom ändå!


Du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Idag är det måndag, jag har alltid mest ångest på måndagar, för då går alla som har en vettig sysselsättning till skola/jobb och själv ligger jag och halvsover i sängen till kanske ett. Det känns inte så speciellt bra alltså. Imorgon ska jag iallafall (äntligen) iväg till Arbetsförmedlingen och försöka rätta till lite saker som är till min fördel. Får se om jag lyckas, håller tummarna!

       Just nu är jag o Martina duktiga här hemma och håller på med middagen, fisk idag!


martina/bang


bild tagen den 20 februari 2008

Hehe, huudvärken har börjat infinna sig. Underbart!

bara du och jag

hm vad göra först?

1. Gå och återlämna en film i regnet.
2. Duscha.

Kan ej bestämma mig!

ps. sitter och lyssnar på westlife.ds.

inget hopp

Finns det ens att det kan vara sådant pissväder IGEN? Blir så nedstämd. Och som toppen på moset så har jag haft mardrömmar hela natten..

martina/nämen tittah



myysrummen.

Tusen

Jag har lite att göra, vilket resulterar i en enorm uppdatering. Men så kan det vara, inte så dåligt kanske? Hur som helst så har jag bytt gardiner idag, försökte hitta en lite juligare känsla, vet inte riktigt om jag lyckades men jag tycker att spetsgardiner är otroligt fint så jag tycker att det fungerar i allafall.

           Nu är det då så, som alltid att bilder aldrig ger rättvisa. Det är betydligt mysigare och finare än vad det ser ut.

      

the ones like me

hm, ja blir det ens något av?

Jag känner mig inte alls pigg just nu, är trött, fryser, tung i skallen. Ni vet, varning för förkylning. Men vad ska man göra. AJJA

Hoppsan

Nu är klockan sju, jag och Martina har pratat om att hitta på något ikväll. Hm, tror ni att det blir av? Jag är är ytterst tveksam, det lär nog sluta med att jag sitter här och ser på Vänner all night long. Men får se, jag hoppas iallafall att vi gör någonting, vadsomhelst.

Jag har precis städat mitt rum, det tog ett tag men det var det värt. Sedan upptäckte jag att jag har fyra olika tänger/apparater/younameit för mitt hår, inte konstigt att håret blir nött när man bränner och fönar och viker osv.

        som sagt, en tanke bara..
       

Bland det bästa med julen är alla ljus

       
       

jennifer/Christmas

Igårkväll så bestämde jag och Martina att vi skulle fara ner på skyltsöndagen för att få lite julstämning. Sagt och gjort, där efter ett så cyklade vi ner, SVINIGT kallt. Vi mötte upp lillbabe (Julia alltså) och vandrade runt, det var faktiskt riktigt mysigt. När vi hade cyklat hem så kände jag dock för att åka raka vägen och inhandla ett bara superduper varma täckbyxor. Får se hur det blir med den saken..

Nu är det snart middag, heja!

        MYSSYSTRAR.
       
        

Yesterday

Igår så var jag på Ålidhem och umgicks med Emma. Vi poppade popcorn, doppade morötter i dip och såg på Robinson. En helmysig lördagkväll helt enkelt. Det är så otroligt skönt att få låna bilen när man ska sådär längre bort, då är man hemma på 20 min istället för typ 45. Vi såg även filmen The women igår, det är inte en enda manlig skådespelare med i den, rätt fint tycker jag.

       
       

1 advent!

Så var vi där igen, det var ju nyss första advent?
Tror jag måste börja pynta i mitt rum också, hela huset är
i princip pyntat, men här sitter jag i mitt tråkiga ojuliga rum...

Även denna morgon ser ut ungefär som alla andra, jag väcker
jennifer för att vi ska hitta på nått. Hon ligger kvar och går upp
kanske, en timme senare, ibland längre om jag har otur! attans..

Idag blir det skyltsöndag (visst är det idag?!)
Kanske med lilljullan, det skulle ju faktiskt vara riktigt mys!


martina/att ha en hobby


baby och hans nya ram. SÖT (ramen alltså)

tyrkisk

you don't care a bit

Ännu en kväll på coop som bara sviicshade förbi! Jag trivs så bra där, vilket känns jättebra. Det enda jag inte tycker om är när det uppstår problem, men som det är sagt, man lär sig av sina misstag.

Som sagt. Ser fram emot den 15e december.


Just nu sitter jag och ser lite på eragon och smaskar på dessa, GOTT GOTTT!


som sagt

sug min obefintliga :)

Idag har jag varit ute och gått, sen har jag duschat och sen legat i min säng, jag och min säng är typ bästa vänner! Det känns fint, kanske borde skaffa en bästa vän som ger lite respons och sådär, ger nog mer. Jaja, ikväll ska jag iallafall ut på äventyr, spännande!


martina/nej det är ingen jävla dagens...



..Men var bara tvungen att beställa hem den här t-shirten för jag tycker den är riktigt snygg!

martina/jag gav upp för längesen



står och steker oxpytt till mig själv.. Tydligen ska det bli kyckling och pommes till middag.. Men det missa jag på grund av jobb! Hehe, men oxpytt är ju också okej.

scheppschepp

Gårdagen blev bättre och mysigare än vad jag hade trott. Otroligt god middag, trevligt! Sedan idol med massa slask (lite för mycket kanske har jag kommit i underfund med såhär dagen efter..) och sen såg vi på transformers 2 som var bra men alldeles för lång! Men som sagt, en riktigt bra kväll!

Alltså helt otroligt

Jag tycker verkligen om att titta på Idol, det är så sjukt underbart att se och lyssna på människor som verkligen brinner för det dem gör. Jag måste säga att jag är lite avundsjuk, jag har inte riktigt hittat det jag brinner för ännu, men det kommer förhoppningsvis med tiden. Jag tycker hur som helst att Tove var grym ikväll, som alltid, och nej det är inte bara för att hon kommer från Umeå! Men alla är bra så ikväll tyckte jag inte att någon skulle ha åkt ut faktiskt, men det är ju så det fungerar.

Efter Idol snabbpyntade jag i mitt rum, satte upp stjärna, glitter, ljuslykta och sådär.
M Y S I G T !

(Jag har ju inga bilder eftersom kameran befinner sig någon helt annanstans)

och hoppas på det bästa

Sitter för tillfället i jennis rum och ser på vänner! baby ligger med huvudvärk och vilar. Sedan så lagar jag middagen med mamma, känner mig så vuxen idag.

Har bunkrat upp ordentligt till ikväll, godis, ostkrokar och cocacola! SÅ DET BLIR NOG JÄTTEBRA!

katchiing i januari också alltså, jag tackar bara jaaaa.


martina/en annan del


1år2mån♥

There’s something about you now
That I can’t quite figure out.
Everything you do is beautiful.
Everything you do is right.

it’s you, and me.

martina/kaaatchiing



Mina nya, riktigt bekväma! Och framförallt snygga, tycker jag i alla fall. Troligtvis det dyraste par av skor jag någonsin lagt pengar på. 600 kr på skocentrum.

Truth

I could love you a lifetime.
Men du låter mig inte, det går sönder i mig, någonting går sönder i mig.

Du fick för stor del av mitt liv

Detta är inte lätt, jag går sönder och vill helst lägga mig under täcket och vakna igen när jag är lycklig, utbildad och älskad. Kan man göra så? Nej ingenting kommer till en, man måste skaffa allt. Dags att börja, frågan är ju bara i vilken ände..

Näe jag ska inte skriva mer nu, blir bara fel.
ett moget avslut, ska se.. jo! Ä T  B A J S .

martina/mhmmm icecream


hos niklas blir man tjock och glad!


Så glad som jag kan bli

Tänk för att mötet gick asbra, lena är riktigt trevlig!
Och äntligen har jag hittat mina nya skor!
Rätt dyra men helt klart värda!
Sjukt drygt att cykla på en cykel med punka!
Dagen bästa: Niklas!
Amanda jenssen är faktiskt riktigt bra!
GOD MIDDAG!

Som varje dag

I morse skulle jag upp 10.20 jag gick upp ungefär 12.20, BRA GJORT! Men jag hann i allafall och det är huvudsaken. Jag vandrade ner till stan, så jag har fått min dagliga motion redan, känns bra. Mötte upp Amanda och Martina, vi gick runt en sväng men eftersom den enda som har pengar är Martina så satte vi oss ner rätt snabbt och tur var väl det för en av de drygaste känslorna i världen är när man vill köpa något men inte kan.

Nu är så jag så hungrig att jag snart hungrar ihjäl!
Snart mat, mmh.

for you I bleed myself dry


blir sugen nanting att klippa lugg igen!


torsdag26enovember

Beds are burning.

Idag vaknade jag med frukost på sängen, och inte vilken frukost som helst, varmkorvar! Det är ju så gott. Verkligen ett bra sätt att starta en dag på, tack baby.

Om cirka en timme ska jag ta cykeln ner på stan för att gå på möte. Känns väl självklart inte så jättetaggat men! Vad gör man inte? Sedan blir det en stund på stan med jennis och amanda för att sedan cykla hem till niklas (hoppas att det inte regnar) och bli bjuden på middag! OCH sen blir det plugg för hela slanten, inte för mig men, jag måste ju vara en hjälpande hand!

cheeers!

jennifer/Simple as that




Perfect night

Ikväll umgicks jag som sagt med Frida, lika trevligt som alltid. Vi tog bl.a en glass på frasses med lakrits strössel, mumma säger jag bara. Vi hade tänkt gå hem från stan men det regnade OCH blåste så det blev inget av. Nu har jag precis slagit in alla helt färdiga julklappar, dem som är kvar måste slipas lite på. Det ser så himla mysigt ut med julklappar, det är ju dock en hel del dagar kvar, men ändå.

Nu tänkte jag gå och göra lite mackor, se färdigt på sista avsnittet av vänner och sedan försöka sova. Det låter som en kanonplan tycker jag. Förövrigt så går det inte riktigt bra för mig, jag skulle nämligen ta kort på Frida ikväll för att ha någonting att visa, sen tog jag upp kameran, tog ingen bild och glömde den hos henne. DUKTIG!

martina/genomtänkt


lusse


niklas bjuder på lussisar, underbart!


when I'm gone

Infinner mig hos niklas där jag ska spendera de två närmsta nätterna! Vi får ju helt enkelt se om vi kan stå ut med varandra så länge, hoho! 

 


Fattiglapp

Som sagt, med tanke på att jag inte har några pengar alls så försöker jag leva på andra, lite lätt oförskämt och sådär men.. Bland annat så brukar jag låna lillebrors månadskort, lillebrors dator och Martinas kläder. Idag har jag exempelvis lånat denna fina kjol!

       49:- H&M

      

Att gå

Idag så gick jag och Martina i dimman till Strömpilen, det känns som lite läskigt att gå när man inte ser klart och tydligt. Det gick bra och vad gör man inte för att slimma till sig lite? Nu är det dags för lite julklappsinslagning, middag och sen träffa Frida. M Y S I G T !

       


12:25

Alltså det är inte lätt det här. Det ligger till på så sätt att jag inte har någon egen bärbar dator, så jag lånar Martinas & lillebrors så fort jag får chansen för det är mycket bekvämare än att sitta vid en stationär tycker jag. Så igårkväll så lånade jag lillebrors, satte in bilder från kvällen osv men så fungerade det ju inte att logga in på blogg.se så jag fick lov och vänta till idag och då vill inte kameran och datorn samarbeta. T Y P I S K T !

Nu snart ska jag och Martina som sagt gå till Strömpilen, taggat.

        Så jag bjuder på en gammal vinterbild istället, snart borde julstämningen komma tycker jag.
       

martina/done



Har till och med hunnit fixa ett nytt armband såhär på morgonkvisten.

Idag ska jag och jennifer gå till strömpilen, bara det lilla problemet att jennifer aldrig tycks kunna ta sig upp ur sängen! Blir galen. Jag vill ju gå nu, helst.

TUSAN

Tusan så ojämn jag är när det gäller att blogga, huvva. Men det är väl som med humöret, upp och ner. Jag har hur som helst spenderat en massa timmar hos R, mysigt. Även fast jag går honom på nerverna ibland, men jag klandrar honom inte, jag är a pain in the ass ibland. Vi fick i allafal varsin kebabrulle av hans mamma, otroligt gott! Sen så köpte R en tröja, riktigt fin. Jag önskar jag hade pengar..

Hm, ikväll blir det troligtvis Ålidhem och miss P.

there's no stopping me

BRA just nu
- pannkakor till frunch
- niklas
- städat rum plus några lådor
- min rosa kamera var inte sönder!

En dålig sak som jag kommer på såhär på rakarm är att jag får jätteont i mina öron när jag försöker använda örhängen, och jag är faktiskt taggad på att börja med det igen, för det är ju riktigt fint! Kanske får jag helt enkelt bara härda och hoppas på det bästa.



Se så rött det blir, ajaj.


martina/I feel love



sådärja.


martina/tolorate


fin kväll, fina flickor!


SO WHAT IF IT HURTS ME?

Har just bakat färdigt, och det tog i princip två timmar. Det är ändå sjukt, då hinner man inte så mycket annat helt enkelt.. Men sånt är livet!

Imorgon är dagen d, troligtvis, jag och jennis ska fara och se om vi kan vaccinera oss! ShIT, jag var först helt emot det, men allt efter som så har jag ändrat mig mer och mer, och nu tror jag att det är dags att ta steget över sträcket... Är sjukt nervös, SO WHAT IF IT HURTS ME? Vad ska jag göra då? Är sådär extremt nojjig och hypokondrisk så jag tror ju att jag ska dö eller få någon allvarlig sjukdom, samtidigt som jag tror att jag kommer dö om jag väl får influensan.. Och ja, ska jag måsta välja så blir det ändå alternativ A. OCH HOPPAS SJÄLVKLART PÅ DET BÄSTA.

målade detta i lördags, men så blev jag less, så det fick åka.


ajja

Mina fötter smärtar, det svider under dom, så nu sitter jag med fötterna i ett fotbad, riktigt skönt!

Annars så har jag haft en riktigt bra morgon, fick sova ut ordentligt, vakna med världens bästa och sedan äta frukost och bara ta det lungt. Kan inte bli så mycket bättre!

Ikväll är det jag och jennis som gäller, vi vet inte vad vi ska göra, men det brukar ofta sluta ganska bra ändå.


men så finns det ju mycket annat

en hård helg.men en bra helg.

Just nu ser jag fram emot

-En kväll med jennis, paulina och kurt wallander
-spendera natten hos min kärlek
-att det ska bli den 15e december

och för tillfället kan jag inte komma så mycket mer.

Söndag

Igår var jag på förfest med några taggade flickor. Det är aldrig riktigt lika kul när man inte ska med själv, men det var rätt mysigt iallafall. Jag har sovit och vaknat och sovit och vaknat ungefär hela natten, men så är det ibland. Jag vaknade till där efter två och nu känner jag mig relativt utvilad, yes. Idag sitter jag igen och väntar på att Martina ska komma hem från arbete så att vi kan gå ut och röra på oss! Ikväll blir det troligtvis Wallander.

       R U F S / R U F F S ?
      

WALK

Jag får lite ångest, det har varit sol idag, första gången på mycket länge. Och vad har jag gjort? Legat i min säng och sett på Vänner, jag älskar slödagar så inte för det, men ångrar att jag inte var ute i solen.. Men jaja, jag och Martina ska ut och vandra lite nu, i mörkret. HEJA!

8h

Hemma på lunch, var uppe klockan 05.50 idag. Tidigt tidigt. Men vad gör man inte!

Hade egentligen en massa att skriva men så plötsligt blev det helt blankt i skallen och jag inte komma på en endaste intressant sak att skriva. Så är det ibland!

Lillebror gjorde just min dag, mötte honom och fick en komplimang för mitt hår. Bara sådär. Det är ju ändå inte det vanligaste! 




är inget fan av webcambilder, men ibland är det det enda man har.

 


Christmas

Idag så åkte jag och Martina ner på stan och, tro det eller ej, köpte ALLA julklappar för i år! Det känns helt underbart. Sen att inte ha så mycket pengar och kunna köpa sånna julklappar som man verkligen skulle vilja, ja det är ju en annan sak. Men jag känner mig hur som helst nöjd, hoppas att dem som får julklapparna blir lika glada.

Ikväll ska jag, hm, troligtvis ligga hemma och se på Idol.
Jag har aldrig varit så taggad på att bara vara hemma! ÅH.

give my gone away

shiissseeess

Inte lätt när man har olika åsikter om saker och ting måste jag ju säga.

Dagens planer:
- Stan, försöka hitta några julklappar! Om jag inte minns fel så var vi klara vid den här tiden förra året...
- Hem och äta
- JOBB 



 


martina/vi fick det bäst


GODNATT

Som en lögn i vackert väder

Jag är lite lätt förvirrad och min hjärna går ständigt på högvarv därav den glesa uppdateringen från min sida. Hur som helst så åkte jag iväg till Jennifer en sväng ikväll, fick låna bästa lillebrors månadskort så det blev som gratis, vi pratade och såg på alla skit man kan tänka sig. Närmare bestämt Mammas pojkar, Paradise Hotel och Gossip Girl (gg hör dock INTE till skit). H E L M Y S !

        Här är Jennifer i hennes otroligt mysiga rum, hon är inte så datanördig som bilden visar.
       

go wild


Haha! Bjurön2004.

explode

Det här med huvudvärk, vad är grejjen? Vem är det som vill straffa oss med något så vedervärdigt som huvudvärk? Jag förstår verkligen inte.

Vet inte hur jag ska klara två (eller mer) dagar i sträck med huvudvärk... Hoppas helt enkelt att det släpper! TACK PÅ FÖRHAND DU JÄVEL SOM GER MIG DETTA HELVETE

Tonight

Ikväll har jag och Martina som sagt varit nere på stan och träffat Paulina och Frida. Riktigt trevligt som vanligt! Sedan hade jag och Martina sånna där "du-får-det-lite-billigare"checkar på barnboxar på frasses, så vi köpte varsin och fick miniräknare som sprutar vatten, ASCOOLT.

Nu ska jag se lite Mammas pojkar innan jag ska sova.
G O D N A T T .

        glaaaaá
       

DAGENS TIPS nio


- Tänk dig för innan du säger något

- Fundera på om det du har att säga kommer påverka lyssnaren positivt eller negativt

- Om du inte har något vettigt att komma med, var tyst!

TRE

Idag har jag varit duktig och sökt TRE jobb, jag hoppas hoppas hoppas att jag kan få något av dem så att detta sökande är över, hatar att söka jobb.. Skulle hellre jobba tusen gånger om än att söka. Så nu vet ni hur jag känner för jobbsökning, intressanta fakta jag vet.

Inatt sov jag hos R, han har vänt på dygnet men skulle upp och jobba klockan 06.00 så han vaknade kanske fyra gånger mellan 00.00 och 06.00! Lite frustrerande eftersom jag också vaknade varje gång, men mysigare med sällskap än ensam så jag ska inte klaga.

Ikväll ska jag och Martina träffa Paulina och Frida en sväng, det blir trevligt!

I know what I should do but I just can´t walk away




Denna brud sägs ligga hemma sjuk, men vi tänkte nog ändå ringa och höra om hon känner sig kry nog att hitta på nått lungt ikväll!

Wops

Wihoj

Igår blev det kvällspass på coop, det gick egentligen jättebra och det var riktigt trevligt faktiskt! Det enda som sög riktigt hårt var att jag fick sån jävla huvudvärk efteråt att jag började må riktigt illa. Det blev till att lägga sig på en gång och sedan ligga och vrida och vända på sig i typ en timme för att ens kunna somna.. Så vill jag ju inte att det ska behöva bli varje gång direkt! Så jag håller tummarna på att min underliggande spänning släpper snart.

Och idag ska jag iväg på uppdrag, hoppas att det inte blir ett uppdrag, men är man klantig.

Hoppsan

Idag skulle jag upp vid 10, det blev 11 men jag känner mig ändå duktig. Följde med pappa och biggan till Maxi och kikade. Jag tycker om Maxi, även om jag inte har ett enda öre att spendera, över huvudtaget.. När jag kom hem så stod Martina redo för att köra programmet, så det var bara att köra. Jag känner mig helt slut och duktig. Lagade precis mina strumpisar, som sagt en arbetslös människas liv. H E J A !

Bjuder på lite sensommar bilder då man fortfarande kunde vara strumplös, annat är det idag..

Huvudet, igen

Idag har jag varit frånvarande, men det har sina förklaringar. Bland annat så lider jag av världens huvudvärk, ja igen.. Sen så har jag känt lika mycket för livet som jag gör för typ en tunna bajs. Så därför har jag inte orkat göra något annat än att se på två och en halv män, hela dagen. Jag gick upp klockan två och det är det enda jag gjort idag, och varit ute och gått en sväng iofs.

Jag har också hunnit se en film, Helens små underverk på nian, riktigt mysig. Nu hade jag tänkt se nya Wallander men huvudvärken sätter stopp, ska istället se desperate H. och kanske några två och en halv män. Lär bli längre än filmen, men ska man se Wallander så ska man fan vara 100 % i skallen, så det så.

G O D N A T T !

      Här är jag i min bästa hårfärg och med min bästa person.
     

dagens tips åtta


saker att göra en rastlös måndag

- Forsätta ett gammalt projekt (tex fixa ett fotoalbum)
- Måla naglarna
- Träna i små mängder (ett hantellyft här, en situp där)

efter ett par år


haha, ooaw!


martina/come on and make me believe


JAG ÄR BRA


Det är klart att jag är glad, blir glad! Men som den nojjiga och dryga person jag är så kan jag självklart inte låta bli att tänka jobbigt också. Jag är ju bara för dryyyg.

Ungefär lika dryg som min huvudvärk var i natt. Den sög. Efter en Ibumetin så kunde jag tillslut sova, tur det!

DAGENS TIPS sju

Saker man måste göra på en söndag.

- Vakna alldeles för sent

- Träna

- MYSA


Huvudvärk

Usch alltså, jag har inte så ofta ont i huvudet längre, men det är desto värre när jag väl har det.. Nu är ett sånt tillfälle för den tröga. Riktigt jobbigt är det, men jag ska lägga mig och ta det lungt och kanske sova tidigt för en gångs skull! Har sett på nya Paradise Hotel, det är ju helt otroligt, så sjukt genant jag skulle tycka det var att vara med där, det enda det går ut på att ju att ha sex, eller har jag fel? Jaja, underhållande är det i allafall.

        Förövrigt så är det den här färgen jag vill att mitt hår ska ha, inte typ grå-smyg-brun, heja..

       


martina/fakk

Är så sjukt less på denna ständiga förkylning..


happy sunday

Skönt att äntligen sova ut måste jag säga.

Sitter och tittat på Biggest Loser just nu, det är final och jag har faktiskt följt programmet ett bra tag nu! Det är i alla fall sjukt hur mycket dessa människor har gått ner i vikt, och de flesta ser inte ens ut som samma personer som de såg ut från början, helt sjukt! 

Annars så funderar jag och jennifer på att gå hem till pappa sen, men nu regnar det typ, och det känns väl kanske inte... Jätteroligt men. VI SER VÄL 

 

01:38

Kvällen har som sagt spenderats med Matilda, Emma och Martina. Vi har pratat en massa och sett på the pursuit of happiness, den är så otroligt fin tycker jag! Sen så är Will Smith en otroligt bra skådespelare enligt mig, så det gör inte saken sämre. Just nu känner jag mig för ovanlighetens skull rätt trött, så ska sätta på ett avsnitt av Vänner och sedan sova, känns som en bra plan, g o d n a t t !

Nu får en liten bild, jag har inte ps på denna dator, vasågoda! Matilda, Emma och Martina på bild.

                     


efter

Känner mig totalt mörbultad. Tät i näsan. Ont i benen. Värk i huvudet.

Kanske så man mår efter sex timmars arbete? haha, fyfan vad ovan jag måste vara.

Denna dag

Denna dag känns absolut inte bra, inte på något sätt. Jag har redan lyckats få en huvudvärk som heter duga och vad har jag gjort idag? I n g e n t i n g. Jag har sovit, sett på 2 och en halv män, sovit, sminkat mig, sett på två och en halv män och sovit. Är det något att få huvudvärk för? Näe skulle inte tro det, arg blir jag.

Ikväll ska jag hur som helst umgås med några fina vänner, nämligen Matilda och Emma. Det blir nog kalasbra, hoppas att mitt humör vänder och blir bättre innan dess, just nu känner jag mig mest som ett vandrande lik..

Ungefär den här årstiden och humöret skulle jag vilja ha nu,nu,nu!!
My favorite place on earth.

stenbocken

Stenbocken 21. december - 19. januari
Bara för att du har råd att köpan något, innebär det inte, att du MÅSTE köpa det. Använd ditt sunda förnuft - även i ekonomin!

HAHA, så jävla klockren.

breakfast at

Lite sovmorgon nu när det ändå är lördag! Senare idag ska jag jobba och sedan joina jennifer och matilda hade jag tänkt, så det blir nog en bra dag.

Nu ska jag bara se till att jag inte blir ensam i köket när jag ska ställa mig och baka scones..
GODMORGON!

jennifer/Idolhäng

Ikväll träffade jag som sagt Jennifer, kanonmys som vanligt. Jag cyklade (cred till mig) och jag hade till och med lysen, kände mig riktigt laglydig och duktig. Jag tycker personligen att rätt person åkte ut ur Idol, de som är kvar har det där lilla extra, sådetså.

Nu ska jag se på Gossip Girl och Couger Town. 

Eftersom att jag är en halvkass fotograf så har jag några halvkassa bilder att bjuda på. Martina har åtminstone lärt mig hur man använder ps så att bilderna blir LITE mer okej, så varsågoda.
Jag och Jennifer.

        
        

IDOL

Jag trodde faktiskt att jag bara skulle sitta hemma ikväll, men så ringde min fina Jennifer och frågade om en dejt, så nu slipper jag sitta hemma själv, yes! Idoltittande står på schemat, eller vi har egentligen inte diskuterat saken men jag ser det som en självklarhet.

Eftersom jag är fattigare än fattigast så har jag inte råd att åka buss flera gånger om dagen, så jag får glatt ta cykeln ikväll, känns kallt, jobbigt och lite läskigt. Men vad gör man liksom? Får bita ihop och klä mig.

Ungefär såhär omysigt kommer det se ut när jag ska cykla hem ikväll, läskigt, fredag den 13onde och allt..

        

DAGENS TIPS sex


affärer, mat i detta fall, personliga favoriter..

-KVANTUM kronoparken
bara bra. 
-Coop nära grisbacka
för där jobbar jag och där är det mysigt!
-Maxi strömpilen
bara, stort urval

martina/puss


you're the reason I am living, and to you I owe a lot.

fredag den trettonde

ena sekunden tror man att man har vaknat på rätt sida och känner sig riktigt glad.
sedan förstår man att man hade fel och så vänd allt upp och ner i stället, ungefär som idag.

Tack för att du förstörde min dag.

DAGENS TIPS fem

Att tänka på när du åker buss.


- Ha alltid med dig en fullt laddad mp3/ipod/musikspelare/osv
Anledningen till det är för att inte få jätteont i huvudet av alla människor som sitter och pratar, eventuellt skriker, bredvid dig, bakom dig och framför dig.

- Sätt dig nära en utgång
Om du inte ska av på endstationen så är det en bra idé att sitta nära en utgång. Det är ju inte så roligt att måste halvspringa när du ska gå av, eller hur?

- Lyssna innan du väljer vart du ska slå dig ner
Det absolut värsta som finns är när man valt vart man ska sitta, sätter sig där, känner sig nöjd och rätt vad det är så börjar (värst om det är personen som sitter precis bakom) någon hosta brutalt länge och mycket. Det vill man ju gärna undvika om man kan, så innan du sätter dig, lyssna!                                                                   


jennifer/Den otroliga vandringen

Ikväll var jag och Martina på besök på Ålidhem en sväng, Emma var sällskapet denna kväll, mycket trevligt. (+ Veronika också en liten sväng) Vi såg hur som helst på den gamla och otroligt fina filmen Den otroliga vandringen. Den är extremt mysig, så om ni inte sett den, se den! Helst dubbad så att ni får skratta ibland sådär. Vi såg också första avsnittet av serien GLEE, verkar smårolig.

Imorgon är det tandläkarbesök som står på mitt schema, och sedan träffa Amanda & Martina!
Så nu ska jag se Mammas pojkar och sedan sova, g o d n a t t !

      MYS
     

MÖRDAR

Ja, nu har jag och Martina kört passet igen, och det spelar ingen roll vad andra säger, det är ett MÖRDARpass!! Nu är jag helt slut, fan att det ska vara så sjukt jobbigt att träna, men som sagt, det är dags nu.

martina/vi kan alla undra om


I'd rather be there.


Så har jag varit på seminarium om hur det är på en arbetsintervju, som tur var så var pia där så jag slapp känna mig så ensam! Det gick rätt fort, och det absolut värsta är ju att cykla. H.A.T.A.R.A.T.T.C.Y.K.L.A


or was it just in my head?

jag kan inte annat än att bara hålla med frida, jag är så less på gliiidare.

Fan då

Jag hittade nyss en kanonmysig/fin tröja på H&M för kanonpriset 49,90:- men det är såklart alltid någonting mystiskt med sånna erbjudanden, så när jag sedan tryckte på kassan så står det givetvis, denna vara går endast att köpa vid köp av annan vara för minst 199:- och arbetslös som jag är så har jag inte råd att lägga ut 249:- så då blev det inge av, ungefär såhär känner jag mig nu.. 

      Sur, arg och mörk.

     

Näe, nu är det sängen & Vänner som väntar, g o d n a t t !

ännu en gång


haha.

DAGENS TIPS fyra


Parfymer, parfymer!

- Hugo Boss XX, Women
Den går på ca 600:- och den är verkligen värd varenda krona, luktar himmel.

- Vanilla Body Mist
Det här är en så kallad Body Spray så den sitter inte kvar lika länge, men då går den på endast 119:- också. Och vanilj är ju en doft som alltid funkar!

- Be Delicious, DKNY
Den här parfymen är ju en sån parfym som alltid kommer finnas och vara lika uppskattad, för den är diskret och luktar underbart. Ungefär 300:- får man lägga ut för den!

 


jennifer/Tisdag

Jag har varit lite frånvarande, men jag var hos R hela förmiddagen och igårkväll så det är anledningen.

Ikväll har jag och Martina varit på stan en sväng med Frida, Robin, Amanda och Sabina. Riktigt trevligt! Det kändes faktiskt riktigt skönt att komma hem tidigt för en gångs skull, så nu har jag och Martina tänkt se på lite serier och sådär.

Det är för övrigt hur kallt som helst ute, usch. Och vintern har inte ens börjat, jag tror att kylan kommer bli min död.. Tur att jag införskaffade denna otroligt varma tröja för några veckor sedan! Värd varenda krona.
      
      149:- H&M
      

     


I found god


bjurön och lillasyster♥


martina/onsdag


nu börjar kylan komma.

SÅDÄRJA

Nu är tandläkaren avklarad och för första gången som jag kan minnas så hade jag faktiskt inget hål, bara två på gång så att säga.. Saker som är jobbigt när man är hos tandläkaren:

-först får man träffa en sköterska och man sitter i princip och tittar in i väggen för att man inte vet vad man ska säga (dock hade jag en riktigt trevlig en som faktiskt kom på några samtalsämnen, det var ju skönt!)
-röntga tänderna, man får in nå skit i käften som man måste bita ihop på och så gör det såå ont, men man kan ju inte gärna börja gråta..
-väntan på den stora frågan, hade jag något hål eller ej?

Men annars tycker jag inte att det är så hemskt faktiskt. Det är desto jobbigare att gå från stan i denna kyla, som tur är så kunde jag byta från mina tunna tygskor till mina vinterskor hemma hos mamma. Då slapp jag frysa som fötterna i alla fall!

martina/you just won


så egoistisk jag känner mig..

Idag har jag "vunnit" en auktion på tradera för första gången, himla spännande och roligt med samtidigt lite nervöst. Har ju redan skickat iväg pengarna, så nu återstår det bara att se om andra sidan håller vad den lovar. Ser fram emot mitt pris!

Galet

Alltså jag måste bara säga att det är ett helt galet pass som jag och Martina har gett oss på att köra tre gånger i veckan, ett riktigt killerpass!! Men som sagt, det ger ju förthoppningsvis resultat därefter, hoppas.

simsalabim

Följ vår blogg med bloglovin

WWIEH.

DAGENS TIPS tre


- Behandla andra som du själv vill bli behandlad
- Carpe diem (haha..)
- Hakuna matata!

gissa vems namnsdag det är idag?


MIN!


Så mycket tid

Igår kväll så gick jag och la mig strax efter tolv med tanke på att jag skulle upp vid sju men givetvis så somnade jag inte förrän tre timmar senare.. Lyckligtvis var jag faktiskt rätt pigg i morse när jag skulle upp. Att sitta på Arbetsförmedlingen är väl kanske inte det bästa jag vet, men måste man så måste man, så det var vad jag gjorde. Trevligt att jag får vänta i ytterligare en och en halv månad innan jag får dom där satans pengarna, men finns inget att göra. Efter mötet så gick jag hem, det tog en timme och tio minuter, när jag kom hem gjorde jag gröt. Jag känner mig riktigt duktig. Så där ser man vad mycket man hinner med om man går upp i tid. Jag brukar sitta helt nyvaken och skriva vid den här tiden annars, nu har jag hunnit jättemycket, kanske dags att tänka om..

NU: Slapp se på Friends!
SNART: Killer-passet
SENARE: Who knows

      Walking..
     

Tuesday morning



TISDAG! Uppe klockan 09.15 som jag försöker med varje dag, igår gick det väl inte så jättebra men... Veckans schema ser ut såhär, såvitt jag vet än så länge:

Tisdag- Städa rummet, köra träningspass med jennifer
Onsdag- Tandläkaren
Torsdag- Seminarium på AF
Fredag- Fri dag
Lördag- Jobba kväll
Söndag-?

Stora drag.

cause it's you and me



Gillar verkligen sånt där dåligt, onoga photshoparbete! Eller vad säger ni?

DAGENS TIPS två


Mysiga åka-buss-låtar!

- En helt ny värld, Alladin
Barnslig, nostalgisk och lättsam. En låt som alla känner igen, eller hur?

- Far Away - Nickelback
Får en att tänka en aning, skön musik, klingar rätt bra i öronen.

- Gabriellas sång - Helen Sjöholm
Peppande och stärkande. Man börjar tänka efter och det mesta känns möjligt.

 


jennifer/Tidig morgon imorgon



Denna dag har som sagt inte bjudit på speciellt mycket alls, inte för att det gör någonting egentligen. Det är rätt skönt att bara vara. Jag håller på att dö av min träningsvärk, men nog känns det bra alltid, får se hur skönt det kommer bli att gå hem från Arbetsförmedlingen imorgon. Upp 07.30 är det som gäller..

Näe, nu ska jag se på Desperate H. & laga min trasiga jacka.
T J I N G !


ja vi trivs




Ikväll fick det bli en kväll med bara vi! Det är inte allt för ofta nu förtiden det heller, så det är självklart trevligt! Lite frasses och prat, det sitter ju nästan aldrig fel helt enkelt.

martina/when your on the road



Foto av lillasyster, hon lär sig dag för dag!


Idag har det inte hänt allt för mycket, i vanlig ordning. Hjälp Niklas med lite skola, gått på promenad med jennifer och sedan inte så mycket mer. Ikväll funderar vi på att fara ner på stan en sväng, med vem vet vi inte än, men sånt man får ta!

Monday

Idag är det Måndag, det har som egentligen inte så stor betydelse för en när man är arbetslös, men det är ändå början på en ny vecka. Idag så sov jag extra länge bara för att jag ska upp strax efter sju imorgon, känns ruskigt tungt. Men om man ska till Arbetsförmedlingen så är det sånna tider som gäller, får bita ihop helt enkelt.

Jag har då träningsvärk från igår så att det räcker och blir över, S K Ö N T !

Ensam mamma söker

Sådär, nu har mammorna äntligen gjort sina val och jag måste säga att jag tycker att dem gjorde bra val allihopa. Jag tycker det är grymt av Madelene att inte välja någon, att hon tar Olivia i första hand och inte försöker satsa på något som inte känns helt rätt. Riktigt bra gjort. Jag försöker nu, som säkerligen några tusen till, att kika på extraavsnittet på tv3:s hemsida. Men den verkar vara överbelastad just nu så jag får helt enkelt vänta, men den som väntar på något gott..

Jag har länge känt att det här med klockor inte riktigt är min grej. Men nu känner jag mig naken om jag inte har en klocka kring handleden, det är väl troligtvis en vanesak som med mycket annat. Jag äger för tillfället tre stycken, just nu har jag fastnat för den här gobiten, mums.

UR&PENN 150 :-

    

Lala LOVE

En liten hemlis... Kärlek, fin kärlek får mig lätt att gråta. För det är ju så, ja, fint!

DAGENS TIPS ett

Vi tänkte göra köra en liten tips-rutin varje dag och då kan det handla om allt från tips på filmer till tips på att få tråkiga arbetslösa dagar att flyga förbi, haha.

Första tre tipsen blir helt enkelt om tv-program eftersom att det är i princip det enda vi har gjort idag

- ENSAM MAMMA SÖKER!
Idag är det ju visserligen sista avsnittet, men det är ändå värt att nämna. Se på Tv3play om inte annat!

- TOP MODEL säsong 12
Ibland måste man ju bara följa sånt här, som återkommer år efter år! Tradition kanske man kan kalla det.

- GOSSIP GIRL
Detta är ju (vilket många troligtvis håller med om) en otroligt spännande serie, den blir helt enkelt aldrig tråkig!

 


cc




foton från coverclub.se, tagna av elin larsson.

Härom veckan var vi på öppningen av Cover Club tillsammans med Frida och Matilda! Delade åsikter om den kvällen, men stundvis trevligt i alla fall!

martina/att det är

Ikväll, är, det, ensam mamma söker.

Det ser man ju fram emot helt klart, en annan sak som jag ser fram emot är att fara och vara med niklas efteråt!


Om man vill vara fin

Nu har jag äntligen duschat, smörjt in mig och allt det där som hör till, känns alltid skönt! Sen så har jag även tagit hand om mina alldeles för buskiga och onoppade ögonbryn. Jag tycker det är drygt att noppa ögonbrynen, jag vet inte riktigt varför. Men det blir som aldrig riktigt som jag vill, sen gör det rätt ont också.. Men som sagt, om man vill vara fin så får man lida pin(cett)! Höhö, jag är så otroligt fyndig.

Nu Gossip Girl.

Pincetten är förövrigt köpt på Kicks för ynka 70 :- Den fungerar utmärkt.
     

Ojoj

Jag och Martina har precis kört ett stenhårt pass ur tidningen I Form, h e l t  d ö d  är det enda jag kan säga, hoppas det ger resultat också. Nu ska jag ta det lungt ett tag och sedan ta en mycket efterlängtad dusch.

Det gör ju ont, det är klart att det gör.

    

we love you



clinton och emerensia!


Du måste va blind

Upp med tuppen klockan åtta var det idag, ge pappa lite presenter! Vilket alltid är lite svårt då han sällan önskar sig något men denna gången fick det i alla fall bli lite choklad som vi vet att han tycker om och ett presentkort som alltid kan komma till hands!

Nu ligger vi och ser på Gossip girl, gillar det inte riktigt, alla ska bara ställa till skit hela tiden, och vad är grejjen med Blair Waldorf? Tjejen har ju uppenbarligen stora probelm. Usch.


då tycker jag bättre om mig själv.

jennifer/01:10

Sådär, nu har jag och Martina sett igen några serier! Jag älskar serier, det är som en otroligt lång film, det tar aldrig slut och det är spännande hela tiden. Riktigt bra alltså. Det finns dock inte så många serier som håller måttet så som Vänner, det är en serie jag kan se om o om igen. Jag tror ärligt att jag sett varje avsnitt minst fem gånger, och det är lika bra varenda gång. Näe, nu är det dags att sova, så g o d n a t t ! 

Imorgon är det Farsdag så då blir det som sagt att gratta världens bästa pappa! Jag hoppas på tårta.
    

not so important message

Följ min blogg med bloglovin

Efter många om och men så tror jag att jag har kommit på hur detta fungerar. Att ta kontroll över sin blogg på bloglovin alltså.

martina/Fredlös


Just nu saknar jag solen, man blir så nedstämd av detta grådassiga väder. Tacka vet jag snön som kom idag i allafall, lyste upp allting lite åtminstone!

Johan Falk var såklart bra, inte lika bra som de första fyra men ändå! Enligt mig i alla fall. Nu har jag redan börjat bli lite trött men chansar på att jennifer inte nöjer sig med att måsta gå och lägga sig klockan elva på en lördag.. Imorgon är det i alla fall farsdag så det blir väl lite fika och presenter till världens bästa pappa!


jennifer/Kvantum

Jag och Martina var nyss iväg på en halvstabil cykeltur till Kvantum och tillbaka, Kvantum är en matbutik för den som inte visste det. Det är inte tvärenkelt att cykla i slask, kan jag tänka mig i allafall, jag fick nämligen inte cykla för Martina för hon vågade inte åka med mig. Men det var ju bara skönt för mig så jag ska inte klaga, och för att förtydliga så tog vi en cykel så jag blev alltså skjutsad.

Nu ska vi se Johan Falk, Ä N T L I G E N !

 


Skulle inte tacka nej

Nu när det snart är vinter så känner man sig ju allt annat än fin och fräsch. Blek, röd och jävlig skulle väl beskriva hur jag upplever mitt ansikte denna årstid. Så då skulle denna sitta perfekt i sminkväskan, men lite väl dyr..

265 :- MakeUpStore



martina/kli i fingrarna

'
köpte dessa leggings på Lindex igår! Lite för stora, men jag kunde ändå inte låta bli...


Otrolig


jennifer/Som på restaurang

Har nyss ätit en kanonmiddag, som alltid när pappa är kock. Innan middagen så var jag och Martina ute och vandrade en sväng, det var rätt slaskigt men det var skönt ändå. Jag ska försöka gå ut och gå minst en gång varje dag nu! Får se om det går vägen.

Ikväll blir det nyaste Johan Falk filmen, och det gör mig ungefär såhär glad.


martina/MEDIAmarkt



Idag har jag varit på Mediamarkt med Niklas och kikat runt lite, tydligen lite för kort stund enligt hans mening! Inte lätt alla gånger. Snart ska vi ut och traska, tyvär är ALLA mina skor trasiga i princip, så måste helt enkelt lägga ut tråkiga utgifter på nya skor som jag egentligen inte vill köpa just nu..

mandarin


hon är våran lilla sötsak.



Mm, sova!

Idag tog jag också sovmorgon precis som Martina. Jag är dock inte lika duktig och går upp innan tio på vardagar utan jag tar sovmorgon lite här och där när jag känner att det passar, mycket skönare. I morse när jag kom ner i köket så såg jag att snön bättrat på sig. Jag gillar egentligen inte vintern, men det är skönt när snön kommer för då blir det så mycket ljusare. Nästan så att man börjar känna julstämning, nästan.


martina/ja då ses vi på lördag



tre favorit armband. Från vänster- Guldfynd, lindex, studentpresent också från guldfynd



Hm det där med att ta kontroll över bloggen verkar ju inte fungera jättebra men..

Nu är det paste bedtime och jag tror att jag ska gå och sova! Imorgon ska jag sova ut lite, har faktiskt varit duktig och gått upp kvart över nio alla dagar hela veckan, så nu känner jag mig förtjänt en sovmorgon. Det är ju trots allt LÖRDAG!


Idol

Har nyss sett utslagningen på Idol. Måste börja med att säga att jag blev rätt chockad när Mariette hamnade bland de två sämsta, eller bland de två som fick minst röster åtminstone. Jag tycker helt klart att Mariette skulle stanna, men när det är så få kvar så känns det alltid tråkigt att någon ska behöva åka ut, men det är ju så det fungerar. Jag håller hur som helst på Tove, måste ju hålla på den som kommer från ens egna stad ju!

Så, heja Tove.


olika namn


en ny början

Ett försök att starta en ny blogg, för det är nog vad som behövs just nu. NÅGOT NYTT!

Martina och Jennifer, mer än så behöver ni ju inte få veta just nu.


RSS 2.0