martina/vad gör vi nu?

Om jag inte visste bättre hade mer än gärna supit skallen av mig ikväll. Istället ska jag nog förstöra mig själv på nått annat sätt istället! Finns alltid andra möjligheter lixom.



Om jag kunde, så skulle jag

Min första tanke var att skriva att jag skäms, skäms för att berätta att jag klev upp för tio minuter sedan. Men sen kom jag fram till att jag inte alls skäms, för fyfan vad skönt det var. Och jag tänker inte skämmas för att göra något som fått mig att må lite bättre. Däremot skäms jag över så många andra saker, jag skäms, jag är förbannad, förvirrad, ledsen och framförallt otroligt dum. Jag är en såndär som går runt och försöker intala mig själv att "allt löser sig" fast jag vet att det egentligen aldrig kommer att lösa sig, aldrig någonsin kommer jag att vara tillräckligt tillfredsställd med mig själv eller med livet för att kunna säga att det har löst sig. Alltid kommer jag vilja ändra på något, alltid kommer jag vilja ha något mer. Det är hemskt att det är så, men vad ska man göra åt saken?

En annan sak som jag hatar är att komma på mig själv med att inte veta ifall det jag gör är det som är bäst för mig själv. Ibland kallas jag för egoist, och visst, ibland kanske jag tänker på mig själv i första hand, vem gör inte det? Men ändå är det så jävla många gånger som jag kommer på mig själv med att det jag håller på mig inte gynnar mig på något sätt utan endast tvärtom. Hatar känslan av att inte räcka till eller rättare sagt, jag hatar att jag är för jävla snäll för mitt eget bästa.

I wanna get

Trots mina farhågor så har dagen gått riktigt bra! Lite små saker som vanligt men annars så. Nu har vi laddat upp inför kvällen och hoppas på det bästa!

you love me but you don't know who I am.




sådärja.


vi klarar det tillsammans

Första halvan av dagen avklarad! Det har väl gått bättre än väntat med tanke på hur jag kände igår kväll, haha. Så nu är det bara fyra timmar till sen har jag helg! Eller nått.. Är taggad och hoppas på att kvällen kommer bli lyckad!

you said son, have you seen the world?

martina/bells are ringing

Simningen idag gick bra, vi lyckades med 45 längder innan vi bestämde oss för att hoppa ner i bubbelbadet istället! Och fyfan vad kallt det har varit ute idag.. Inge roligt alls! Ikväll ska vi fira amanda, blir nog jättetrevligt!

Sen tidig morgon imorgon och så lite återträff på kvällen!


vad har vi här då

GODMORGON!

Idag var jag lite lat och gav mig själv en liten sovmorgon, men det tycker jag att jag var värd!

morgonens upptäckt: Äpple tillsammans med havregrynsgröt och kanel är riktigt gott!
morgonens upptäckt2: DET ÄR SOL UTE! (!?!)
morgonens upptäckt3: Snart börjar biggest loser!

martina/good night



med dessa två bilder säger jag godnatt.

en andra chans

Jobbet idag gick faktiskt riktigt bra, fick mig ett gott skratt då en kund råkade använda fel legitimation! Låter inte kul, men det var det i alla fall! Och så gick kvällen fort som vanligt, underbart. Nu är det jobb på lördag som väntar!

Sen är jag ju väldigt nervis pga några speciella anledningar, men men det går nog bra!

Imorgon blir det simning på dagen på iksu och så fira amanda på kvällen! Och så ganska tidigt i säng för jag ska ju ändå upp klockan sex morgonen därpå.


martina/vi hoppas

But there's someone who's torn it apart.

Ännu en dag med blandade känslor, jag försöker att bara vara glad och positiv men det hela resulterar ändå i att jag blir nervös och får en stor klump i magen. Värsta klumpen, den som jag hatar mest av allt. Den förstör så mycket som egentligen inte är något att bry sig om, det är det som gör det så otroligt störande.

Fick i alla fall besked idag, att jag ska på en arbetsintervju! Haha, jag tror aldrig att jag kommer vara så nervös som jag kommer att vara dagen innan, lär ju inte sova många timmar den natten. Men men, allt man kan göra är att vara sig själv och hoppas på det bästa så får vi se vart det leder någonstans! Antingen till nått bra eller så leder det ingenstans.


lite såhär känner jag mig! sen vill inte mitt hår samarbeta idag, lyckat.


kom så går vi

Träningsvärken från gårdagens träningspass is killing me! Men det är väl ändå ganska bra antar jag. Har inte vågat titta ut än, så jag undrar vad det är för väder idag?
Blir inte mycket nu på dagen i alla fall, ska se lite biggest loser
samtidigt som jag ska försöka väcka min man. Han har stora
sömnproblem vilket kan bli lite jobbigt ibland men! Sen far
jag hem för att göra lite middag till mig själv och sedan
ska jag låta de sex timmarna på jobbet bara glida förbi!

DET HÄR BLIR NOG EN BRA DAG. Måste börja varje dag med en positiv inställning ju!

Det stavas b e s v i k e n

Jag mår inte så bra, tack som frågar! Eller juste..

Jag går igenom en otroligt jobbig period just nu, då man behöver stöd och lyssnande som mest. Jag vet inte om det är så att folk tänker olika, men jag tänker iallafall så att om någon mår dåligt, då frågar man hur den mår, lyssnar och bryr sig, eller? Kanske jag som fått det hela om bakfoten? Jaja, nu är det så det är. Får leva med det helt enkelt, tur att jag är bra på att hantera saker på egen hand. Grejen är det det är något folk inte vet om, utan kanske bara antar? Ja jag vet inte, jag känner mig bara besviken..

Tur att jag har mina vänner, på skiva.
Tur att jag har min ögonmask, som håller borta alla jobba tankar.


martina/Wohhh

Bastun var jättehärlig! Jag klarade mig enda upp till 90 grader och Niklas härdade upp till 100! Nu ska vi göra lite gott te och se på lite I en annan del av köping. Det blir väldigt lugnt i alla fall och ska ju faktiskt jobba imorgon också så ska se till att inte gå och lägga mig allt för sent!


baby.

martina/let it feel

RASTLÖS, det är vad jag blir av sånna här dagar! Inte alls nå kul. Men har i alla fall skottat, det var duktigt av mig tycker jag, inte för att det lär spela någon roll då det är sånt här väder men...





Köpte mig en ko häromdagen, som ska förvara mina pengar, den går inte att öppna! Så när det är kris får jag helt enkelt lov att konservöppna den. Kul idé tyckte jag och pungade ut 19 kr för den! Mina favoritnagellack för tillfället, måste dock säga att hm's egna nagellack faktiskt satt tusen gånger bättre än depends, så kanske är det värt att lägga ut en tjuga mer för att få lite mer och lite bättre nagellack.


martina/redan

Haha, är detta väder sanning? Det är helt sjukt.

Nu har pappa hjälpt mig att ordna ett skyddat internet och nu fungerar allt så mycket bättre! Världens bästa pappa helt enkelt.

Men som sagt, vädret, jag ger mig ju gärna inte alls ut eftersom att det är som det är! Så kommer väl sitta inne hela dagen helt enkelt..



Denna fick jag av baby i present! Har ju velat köpa en i typ ett år men så har det aldrig blivit av. Men nu äntligen!


martina/the story is not over

Har jag sagt att jag är trött? Haha, kanske inte smart av mig att sitta uppe fortfarande, men nu ska jag i alla fall sova! Och helvete vad skönt det ska bli att få sova utan störningar inatt! Imorgon kommer papa för att hjälpa mig med internetsaken och sedan är dagen ganska öppen. På kvällen ska jag basta och ha det bra med Niklas!

Påtal om annat, nu var det ett bra tag sen jag träffade frida! Känns inte alls nå kul och ska se till så att vi styr upp något snarast.



Denna bild är från då jag fotade Frida förra våren till mitt portfolio, vilken snygging va!


happy b-day mandie


Här firades Amandas 18-årsdag, idag fyller hon inte mindre än 20 år! Grattis till henne♥


martina/I still


Imorgon har jag jag och han varit tillsammans i 1år & 4 månader!


låt änglar leda dig

Är trött idag, vilket har sina anledningar som sagt, men ska ändå försöka hitta på nått att göra med mina jennifers! Vi är ju sugna på bio men det skiter sig ganska lätt då det inte är ett gratis alternativ. Ännu en sak som är dåligt med vintern (den självklara negativa saken är ju att det är kallt!!) är ju att allt som finns att göra ska kosta så mycket pengar.. skeet kul.

Och nu är jag hungrig, så hoppas att det är mat NU!

nej, inte riktigt än tydligen..

martina/En till

Efter en inte allt för nyttig frukost /chili cheese doodles, så tar jag mig ett mellanmål bestående av lite äpple och mandarin! Inte helt fel det heller.

 

För övrigt så är idag en såndär dag, en såndär som känns bara blä. Tyvärr..

martina/men vad gör det om hundra år

Trots en trevlig kväll med en hyffsat bra film och lite för mycket gosaker/ca 110 kr gick allt löst på... Men sen så blev det inte riktigt som jag tänkt mig då jag inte fick sova utan blev störd om och om igen. Det är inte alltid lätt när man har en dålig dygnsrytm helt enkelt!

På schemat idag står promenad och fixa så att vi får ett skyddat närverk! Med lite/mycket hjälp från världens bästa pappa såklart!

Detta är anledningen till att jag inte fick sova inatt..

martina/det kan finnas tid

JAG FRYSER, jag fryser. Borde kanske ha tagit badet nu istället för imorse...
Dagen har i alla fall bjudit på umgänge med Jenniferf på stan, lite shopping och så!
Ikväll ska jag vara med Niklas och hitta på något. Blir nog bra vilket som!


Is that what you see?

Det är mest troligt någon jävel som sitter och tattar på vårat internet. VET att det är vårat eget fel som inte har skyddat nätverk, men det är ju ändå otroligt enerverande! Måste fixas snarast. Måndag, måndag igen. En ny vecka som jag inte riktigt har någon aning om hur den ser ut, det är sånt som jag inte gillar, jag vill ha någon slags översikt av vad som komma skall. Men, det kommer väl det med! Var sak har sin tid som man brukar säga. Nu ska jag nog ta mig ett bad för jag fryser. Och sedan ska jag se vad dagen har att bjuda på!

martina/Ihayya


sommar08


martina/hallow

Har egentligen inte så mycket att säga förutom grattis till min kära pappa som fyller år idag! Och att ikväll blir det Johan Falk med Jennis och Matilda!



haha, här är jag och emma för ett och ett halvt år sen! På midsommarafton till och med.


martina/godmorgon och sådär

Morgon är det ju i alla fall, nästan.

Det känns ju verkligen som att hur många timmar jag än sover så är det ändå inte nog många. Känner mig aldrig riktigt färdig! Jobbigt. Nu är jag i alla fall redo för jobb, sjävklart längtar man tills dagen är slut, men det är ju inte så konstigt det heller!


och här jag just precis nu.


martina/en gång

Haft en trevlig kväll på ålidhem med lite let's dance och partyalias! Trots förlust så är jag nöjd med min och min lagkamrats insats! Nu är jag trött som aldrig förr (eller något..) och ska sova så att jag orkar med hela morgondagen! tio timmars jobb är ju faktiskt inte alltid en barnlek, hoppas i alla fall på trevligt sällskap, men vi ser väl! hihi, godnatt.


Detta är den första bilden som jag ritat med mina nya fina pennor som jag fick av paulina, emma och matilda i present! Är rätt nöjd, förutom munnen som bestämde sig för att bli konstig.. Aja, övning ger färdighet!


vi är bättre tillsammans

Ett jobb sökt, one to go. Det här är ju riktigt nervöst! Men det är väl så det ska vara.

Och imorgon ska jag jobba! älskar pengar.

sånt man väljer och inte vet

Jag tror:

- Att det är lite för sent och att jag ska upp lite för tidigt.
- Att inget blir bättre av att oroa sig i onödan.
- Att morgondagen kommer bli en ganska bra dag.


Jag vet:

- Att jag är väldigt trött.
- Att jag ändå lätt får en klump i magen för att jag tänker för mycket.
- Att jag kommer bli lite rastlös imorgon.


Jag vill:

- Sova.
- Sluta tänka så mycket.
- Få ut det mesta av dagen imorgon!

Och med imorgon menar jag alltså idag, fredag. Godnatt.

älskade, älskade du

Avskrivning.

- Jobbade igår, blev otroligt glad över att få jobba med rebecka då jag föredrar att jobba med de i min egen ålder (har dock ingenting alls emot de andra på jobbet, alla är mycket fina människor!) Men ändå.
- Åt som sagt den dyraste men godaste frukosten idag, Ciabatta bröd med skagenröra (vattnas i munnen..)
- Trots en emotial dag har jag lyckat komma i underfund med mig själv vilket känns otroligt skönt!
- Ikväll bär det av till ersboda för häng med mina J's!
- Imorgon blir det kanske simning för hela slanten (ja det är ju faktiskt inte billigt...)
- Och så taggar jag såklart spel på kvällen med massa goa tjejer!


Phewww.

martina/jag kan inte skilja på

Stenbocken 21. december - 19. januari
Ibland skall tvivel komma andra till godo. Lyssna på förnuftet, men också på dina känslor, som kanske inte är lika avvisande.


Tycker dessa dagliga horoskop som jag får på mailen är riktigt, läskiga, de stämmer så ofta!

Nu känns i alla fall allting mycket bättre då jag har fått fundera lite extra på allting! Så nu hoppas jag ju bara på tvärtom helt enkelt, skulle älska att få det här jobbet. Det skulle jag verkligen.


det är ju inte så jag vill ha de

Den här dagen har varit en bergochdalbana utan dess like. För vaknar jag med världens bästa, åker ner på stan och utstår världens drygaste halvtimme, sedan världens godaste frukost, världens dyraste.. Sedan fortsätter det så ungefär! Just nu känns allt bara otroligt skitigt och jag måste verkligen sätta mig ner för att fundera om det ens är värt att må såhär för en hyffsat lam summa pengar. Bajsbajsbajs.

Give me strenght to carry on.

Anledning

Anledningen till att jag är väldigt frånvarande just nu är för att jag är trasig och har ont. Mycket ont. Men jag återkommer när jag har orken och lusten. Tur att Martina är väldigt aktiv och underhållande. På återseende.

Det gör ont, det är klart att det gör..

martina/undra om

Känner ju verkligen att man får ut mer av dagen då man inte går upp halv tolv! Har i alla fall varit på stan med jennifer och frida, åt lite och sedan bar det av till farmor som fyller år idag! Fick lite gofika och så. Och hör o häpna, ikväll ska jag få jobba! Äntligen, har faktiskt saknat att jobba, trots att det bara gått två veckor sedan sist. Eller ja, bara och bara men! Så det blir vad kvällen kommer bestå av, sedan är det AF möte imorgon klockan halv tio. Vilken kontrast. AJA, klart man önskar att det endast bestod av jobb, men så är ju inte livet!


Jag, gavve, dicke och jennis i fredags!


vem vet

Jag ska inte ljuga och säga att det var lätt att ta sig upp, för det var det verkligen inte. 98% av min kropp ville bara vända om och somna igen, men de sista två procenten lyckades faktiskt vinna den här gången! Det är helt otroligt. Nu är ju bara frågan vad jag ska göra av denna morgon, känner mig lätt rastlös av att finnas till just nu men hoppas på att den känslan försvinner snart! För nu taggar jag ONSDAG. (Visst är det onsdag?...)

martina/hihi


söt.


see the stone set in your eyes

Är glad att jag tog mig iväg ikväll, fick en skön promenad och goda grönsaker med dipp! Och självklart trevligt sällskap!

Nu ska jag försöka tänka positivt och inte förstöra för mig själv i onödan. Och sova, godnatt!

martina/come on


Ikväll drar jag till Emma för lite promenad och te och kanske en film! Ska bli trevligt i vilket fall och jag bjuder på den här bilden på oss!


martina/det fryser nu sakta till is


Steg för steg, jag blir bara mer less och tröttare för varje minut som passerar i denna jävla värld.
Fast som tur är så har jag sådant som håller mig kvar, människor som är värda att kämpa för, tacka fan för det.


DAY TODAY

Måste verkligen försöka ta tag i mina vanliga rutiner igen! Det här fungerar ju verkligen inte. Sen är jag faktiskt taggad på att ta tag i promenaderna igen. Idag ska jag städa badrummet, jag taggar! Men först ska jag fara på Media Markt med Niklas! CIAO

who would know if I don't

Sitter vid niklas dator och väntar på att han ska bli klar med någon bakning så att vi kan se på film! Det tar en himla tid tycker jag, plus att jag har köpt persika och honungsmelon och vaniljglass att smaska på ikväll! Ska bli riktigt saftigt alltså. Sen måste jag ju säga att Ibland är det tråkigt att ha lovat saker... haha!

martina/it's getting closer


Haha, lovar att mina ögonbryn inte ser ut såhär, håller bara på att färga ju! ÄLSKAR MITT NYA HALSBAND SOM JAG FICK AV BÄSTASTE JENNIFER I PRESENT!!

andra lasset


Världens bästa syster och, ah, god dricka!


Bästa!


RobinK och jag!


Vet inte varför jag ska se ut som en råtta.


Jennifer och Björn!


Jag och Rasmus som bjussade på go drink! (eller ja, det var nog en shot!)


Jag och Johanna! Ogge, jag och Paulina!


Jag, Elin och Jennifer!


Dicke och bröderna karlsson! Och så sötaste Jennifer!

-

Jag har haft en trevlig kväll med Martina och Matilda, tack för det.
Nog dags att sova nu, stan halv tolv imorgon, känns otroligt tidigt..
Lessheten går inte att beskriva för tillfället, lika bra att slocka nu.
G O D N A T T .

martina/hard stuff

Fick plötsligt en sådan jobbig ångest inför framtiden, jag vet ju att allt kommer lösa sig och plötsligt står jag där och kommer veta precis vad jag vill och borde göra. Men just nu känns det bara så stort, för stort och jag orkar inte. Tappar nästan andan. Så efter en trevligkväll med Jennis och Matilda och Johan Falk så ska jag ta bussen till min snygging och bara, släppa allt. För just nu orkar jag inte tänka på den här skiten:) EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT.


Fick mig en bamsepuss av emma i fredags!


Två till



Massa fina kompisar och en underbar kväll!

martina/HÅRET


Såhär blev mitt hår förövrigt! Är väldigt nöjd!!


första lasset


Finaste Paulina och Emma!


Paulina och Jennifer!


Snygga frida och snygg jennifer!


Jag och min andra jennifer!


Fina matilda!


Världens bästa linda som jag äntligen fick träffa efter allt för många månaders tid! Och så är det Jennis och snygg amanda!

Får börja såhär, efter all rensning så är det ändå ca 190 bilder från kvällen. Så får helt enkelt ta det i omgångar!

martina/ojda

Igår var en riktig slappardag, satt framför tvn med mamma och såg på the X-effect och fixade med bilder. Sen blev det affären och pizzaköp som förövrigt var hur gott som helst. Sen kom min älskling och vi bastade och tog det väldigt lungt, slocknade där vid elva ungefär! Så kan det gå helt enkelt. Imorgon är det ny vecka och nya tag!



 I FREDAGS


-

Just nu sitter, eller ah halvligger, jag här och ser på oth. Jag tycker som om att se på serier och liknande som jag redan sett, då vet jag ju att jag tycker om det, känns bra. Jag är sjukligt trött så jag funderar på att se max ett avsnitt till och sedan försöka sova, iallafall försöka, det blir nog bra. Martina bjöd mig på pizza till middag, den hade inte kunnat sitta mer perfekt, tack m! Förresten så var Jennifer här ikväll och slöhängde med mig, lite robinssontittande och lite chips, precis som det ska vara ibland. SKÖNT!

Såhär sitter jag, med två skärmar framför mig och känner mig rätt nöjd för tillfället.
GODNATT.


-

Jag vet inte ens om det är lönt att försöka återberätta gårdagen. Det var helt klart en helt underbar dag (kanske till och med en av dom bästa på väldigt länge!) och jag hade otroligt trevligt. Först fick jag som sagt min present av Martina, vilket var en klippning, jag är jättenöjd och det känns mycket fräschare. Sedan åkte vi hem, började städa, sen lagade vi jättegod mat och efter det så kom dom bästa människorna i världen hit och firade med oss! Perfekt skulle man kunna säga. Jag är otroligt nöjd.

P.s Jag har världens underbaraste vänner!! D.s


cause I had the time of my life

Gårdagen var verkligen över förväntan och jag hade i alla fall världens bästa dag! Först en klippning som jag blev hur nöjd med som helst! Sedan rullade dagen bara på och så blev det middagsfix med hjälp av världens bästa mamma, frida och linda! Världens bästa vänner, världens godaste mat och så fortsatte kvällen. Massa bilder togs som jag sitter och kikar igenom och fixar till. Men ja, det jag egentligen vill ha sagt är TACK, tack alla ni som kom i går och gjorde kvällen så jävla bra! Och några extra pussar till mina fina tjejer som är bäst i världen!

clip time

Nu sticker jag iväg till stan och frisören, längesen jag var såhär nervös förut! Har bara klippt mig hos frisör en gång tidigare i mitt liv och det var sommaren 2007... Spännande!

Oh happy day!

WHaaa ÄR SÅ GLAD!

Och imorgon kommer bli en asbra dag och nu ska jag sova så att jag orkar gå upp kvart i åtta! GODNATT

martina/jag önskar jag kunde


Har just slagit in årets första julklapp;) FAST den är försenad, så egentligen kan man säga att det är den sista.. Den är till frida i alla fall, hoppas hon blir nöjd!


martina/tomorrow it is

står och stryker blusar till imorgon! Lite småknepigt då man måste ha så pass låg värme, men det gick ganska så bra till slut endå! Nu har vi varit och "storhandlat" på Maxi och allt är väl fixat till imorgon! Är hur taggad som helst men ska försöka hålla det nere lite så att man inte blir besviken eller nått.

Desutom gjorde jag en god gärning idag då jag hjälpa några att backa ut på parkering genom att flytta på några kundvagnar, fick som inget tack för det men innerst inne så tror jag att de blev glada! Annars hade de ju inte tagit sig ut!


there you'll be

Sådärja, nu är allt packat och klart tror jag i alla fall! Nu ska jag och jennis ta och traska iväg hem till mamma för att sätta igång med städningen!/yippie


thss

Dags att sova, imorgon väntar en fullspäckad dag!

martina/good enough


Skulle egentligen träffa niklas idag, men tydligen är det inte good enough om det bara är en "snutt" så ikväll får jag hitta på något med jennis och packa klart inför flytten imorgon helt enkelt!


martina/kanske det

Har just fixat lite med fridas julklapp som kommer lite i efterskott! Och så har jag tappat bort locket till mitt lypsyl. Är det inte hela skiten så är det en del av den som försvinner.. AJA


martina/take the highroad


Här är mina naglar som jag gjorde igår! Tippar som jag målat själv, är faktiskt rätt nöjd. Sedan är det mitt nya halsband som jag bestämde mig för att spendera lite pengar på igår. Inte riktigt vad jag i vanliga fall gillar i smyckesväg men tror att detta kan fungera!

martina/what's the deal


Detta fick jag av min vän frida i present igår! Faktiskt riktigt bra grejjer!


There is nothing I would not do

Ikväll har jag och Martina varit på besök på hedlunda, hos Frida. Vi tonade mitt hår(!!), äntligen säger jag bara, färgen var så urtvättad och jag började ana en grådaskig utväxt, men nu är den borta. YES! Passar lagom med en klippning på fredag, efter det kommer mitt hår vara i finfint skick, typ över ett år sen sist så nu är det dags.

Näe nu är det äntligen dags för gårdagens premiäravsnitt av Familjen Annorlunda, som jag längtat.
GODNATT.

      
      

att man inte gör såhär mot mig

Gillar inte inlägg utan bilder, men är för lat ikväll.

Denna dag har jag:

-Varit på strömpilen med pappamfru och köpt ett halsband+nageltippar!
-Gått förbi hos Niklas för att lämna en nyckel
-Gjort mina naglar!
-Varit ute och gått med jennis
-Varit med jennis och frida!

GODNATT

UPDATE; fick även present av frida! Ska visa imorgon, jättebra i vilket fall♥

martina/I'll be just fine pretending I'm not

Första morgonen som tjugoåring då. Ska bli spännande att se vad dagen har att komma med! Till att börja med så åker jag i alla fall med pappa till strömpilen för att leta efter en grej, wish me luck!


martina/bra gjort


Igår matchade jag, hårspännet är säkert tio år gammalt och tröjan köpte jag i somras! Inte illa pinkat.
och dagens PS. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV!.DS.


martina/whhhey!


Ikväll har jag varit barnvakt och varit med emma, vi har sett på Anastasia och pratat och haft det trevligt! Ett bra slut på en bra födelsedag helt enkelt! Godnatt


Födelsedagendag


Dagen började med fika på sängen och lite presenter! Är verkligen sjukt nöjd med allting som jag fått! Kunde inte varit bättre!


Sedan gick vi ner på stan där vi träffade emma sedan gjorde vi lite ärenden!


Sedan åt vi lite födelsedagslunch på frasses!

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR VÅRAN FÖDELSEDAG!


jennifer/JOHAN FALK

Ikväll har jag och Martina varit hos Matilda och sett på första Johan Falk filmen som gick på fyran ikväll, dom är så sjukt bra tycker jag! Nästan, nästan bättre än Beck, men som sagt bara nästan. När vi gick hem så fick jag skavsår, såklart.. ÅH.

Psst, jag är TJUGO nu!!
Godnatt.

        

        


martina/day before b-day


Fick detta stora paket av mamma som innehöll ett par jättemysiga svarta tofflor som definitivt kommer att användas flitigt när jag kommer hem dit och det kalla golvet!


Två sötisar!


Emerensia blev trött och lade sig på bordet!


Lillebror och så två tårtor!

Känns ju lite konstigt att fira såhär dagen innan, men vi kommer få lite presenter och fika på sängen imorgon så det blir nog jättebra! Är hursomhelst väldigt nöjd med dagen och alla presenterna i alla fall♥

jennifer/Perfect

Idag har jag och Martina haft firande för oss (vi fyller ju FÖRFAN 20 år imorgon!!) eftersom det är trevligare att ha fika för släkten på dagen så tog vi det idag istället. Jag känner mig jättenöjd. Jag har fått pengar, presentkort, en jättefin ring, te x 2, massa lotter osv. Känns jättebra. Sedan är det några presenter som väntar imorgon, oho.

       Längst ner är det jättefina kollaget med gamla bilder som mamma satt ihop.
      

      

      


you could not replace

DAGENS:
Promenad
Baka lite
Bjuda på fika
Få presenter


/dock är ju inte födelsedagen förän imorgon!


jennifer/Still don´t mind

Ikväll kunde jag inte fara någonstans i brist på pengar, så då var Paulina snäll och kom hit istället. Vi såg lite på Robinson men hann inte se färdigt (såg slutet sen, Hans kunde gott o väl åka hem) utan började se "I taket lyser stjärnorna" istället. Det är ju en mysig film, det är lite sådär jobbigt med svenska filmer för dom följer inte den dramaturgiska(?) kurvan, det är lite hoppigt och osammanhängande, men som sagt ändå en mysig film.

        MysJullan var också med ett tag och kikade på Robinson med oss!

       
       

om jag fick bestämma

Har just kommit hem efter en kväll med niklas! Vi såg en film som var lite annorlunda med helt ok. Vet dock inte vad den hette! Ska nog gå och lägga mig så snart som möjligt eftersom att vi ska upp ganska tidigt och fixa i ordning för fikat. Himlarns gött!

cross my fingers.


martina/ojes



Denna lilla sötnos fick jag av Niklas i julklapp! Fungera mycket bra dessutom♥


...

Följ vår blogg med bloglovin

martina/when we become



Har gjort ett fint kuvert med lite paljetter till jennifer som hon ska få på måndag. På den stora dagen!


it was all

DAGEN'

-träna
-städa
-städa lite till
-duscha

And I got you babe


IAU.


ständigt

blir så less på idioter.

-23

Eftersom det är snuskigt kallt ute så kände jag och Martina att vi inte ville gå ut och gå idag, som vi nästan gör varje dag. Så då körde vi vårt mördarpass istället, och som sagt, det är riktigt jävla jobbigt. Men det är ju bra? Jaja, känns skönt att ha det bortgjort.

om tiden vill ifatt

I hate this

Trots endast fyra timmar borta så lyckades jag göra lite misstag, skit händer. Och sen går man vidare!
Nu är det bara, livet kvar då.


jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig

Helt otroligt

Jag har lite ont i huvudet, är lite less osv. Jag funderar på att lägga mig tidigt ikväll, för omväxlingsskull. Det låter rätt bra. Jag vet dock hur det kommer bli för så blir det oftast, jag blir trött vid 12, tänker att jag ska se ett avsnitt till av den serie jag ser och helt plötsligt är jag pigg och ser tre avsnitt till.. Jaja, vi får se! Snacka om ett svammelinlägg, men så kan det vara ibland.

Det är förövrigt helt sjukt jävla kallt ute, är det ens mänskligt? Usch det är inte så taggande alls ju..
Jag måste bli bättre på att ta bilder så att jag har något att visa.
Jag tror förövrigt att jag säger godnatt nu, så godnatt!


this time will pass


Ikväll jobbar jag, det blir gött med pengar men måste ändå erkänna att jag är trött och en aning otaggad. Blä.


You have been the one for me

Ja, idag är det onsdag, har som vanligt ingen större betydelse men jaja. Snart ska jag och Martina ut i kylan och vandra, snacka om att tvinga sig själv, huvva! Igår vandrade vi till Frida och hade lite planering osv, det här kommer nog bli kanon! Hm, ja anledningen till att jag inte skrivit på typ tre år är för att jag inte har någonting att berätta, alls..

Ungefär såhär brukar mina mornar se ut ibland, inte så lätt att gå upp då, MYSVOVVAR-


happy faces

Niklas tycker tydligen att bloggen är lite för tom på "roliga" bilder! Så blev sponsrad med några. HEHE




martina/photoshop my love


tror du det?

Idag trotsade vi kylan och begav oss mot storgatan för att spendera kvällen med våran VIP, frida! Vi smidde lite planer och hade trevligt. Nu är det bara resten av planeringen kvar och sedan smäller det! Först smäller det på måndag, den stora dagen! MÅSTE ERKÄNNA ATT JAG LÄNGTAR.

HAR INGET ROLIGT ATT SKRIVA



Idag fick vi oss våran mini-manikyr som vi fick i present när vi fyllde 19! Det blev fint och vi valde faktiskt samma färg.


jennifer/-

I DARE YOU TO RUN


Ojoj

Idag har jag varit på stan med Paulina, jag tänkte inte ens på att det var söndag när jag frågade henne om hon ville följa med, men jaja lika bra kanske för då är det mindre risk att man köper något, och det är ju bra. Så det blev inget inköp idag, alls. När jag kom hem så sökte jag ett jobb, vilket jag förmodligen inte kommer få som vanligt, men det känns i allafall bättre när man väl sökt. Jag tycker att 2010 har startat rätt bra, förutom att min osynliga pojkvän lyser med sin frånvaro, men det är smällar man får ta antar jag.

Nu ska jag vara en duktig syster och spela lite The Sims, aldrig varit med otaggad...

   MISS P-
       

martina/the world is passing by

Sådärja, nu är det bara tre timmar kvar av arbetsdagen! Så ser jag fram emot att få sova längre än till klockan sex imorgonbitti.. Men idag kom jag i alla fall i tid!

Hinner inte skriva så mycket mer, väldigt ointressant och allt sånt men, det jag egentligen ville säga är bara det, att jag trivs väldigt bra på mitt fina lilla extrajobb!




I brist på nya bilder så bjuder jag på dessa från i somras, jag, jennis och bästa jenniferf!


Otroligt

Att känna sig otillräcklig är en otroligt obehaglig känsla, och det är precis så jag känner. Jag räcker inte till, jag är inte bra/snygg/snäll/klok/engagerad/osv nog. Det räcker inte enda fram, oavsett hur mycket energi jag lägger ner så når jag aldrig hela vägen fram. Vad gör jag fel? Kan du inte bara stanna upp någon sekund och tänka; hon kanske försöker? Hon kanske inte menar något illa med det där? Det här kanske är hennes sätt att visa omtanke? Är det helt omöjligt för dig att göra? Jag försöker, jag kämpar, för jag har lärt mig att man ska kämpa och stå fast vid vad man tror på. Och jag tror på dig, det gör jag. Det börjar bara bli väldigt tungt, så snälla, för min skull, tänk efter en extra gång innan...

för det gör ont, det är klart att det gör.

it's impossible to bring it back

Nu har jag målat mina naglar och är redo för nästa arbetsdag, typ, kanske, lite i alla fall!
GODNATT

men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig

JAG KAN INTE SKILJA PÅ

helvetes klump som har bosatt sig rakt i mitt hjärta, den här gången är den något större men ändå annorlunda. Annars brukar jag känna den hela tiden men nu försvinner den gång på gång men envisas såklart med att komma tillbaka och ställa till med ett rent helvete.

Det orkas inte, som vanligt. Men man väljer ju inte alltid. Nu ska jag krypa ner i badet och tänka på livet. Vad är livet?


förlåt.


martina/pic


hotdog

Imorse blev det riktigt jobbigt, började klockan sju och tittade busstiderna igår. Tror ni att jag kommer ihåg att det är lördag? Nej. så där står jag och väntar på bussen som aldrig kommer, väcker pappa för att få skjuts, tyvärr så startar ju inte bilen! min första tanke var då att börja promenera, men smart som jag var så kom jag på att bussen gick, även fast jag skulle komma lite senare/dock inte lika sent som om jag hade gått... Men det sög lite i alla fall, man känner sig rätt dålig när man inte ens kan komma i tid. Får göra det bättre imorgon helt enkelt! Vakande förövrigt där vid fyra av att en viss person snarkade och så kunde jag knappt somna om. Men sånt är livet.

Nu är jag hemma på lunch och har ätit varmkorv! Blev plötsligt sådär sjukt sugen när jag stod och packade upp just varmkorv. Ah det var inte EXAKT lika gott som jag hade förväntat mig, men det dög helt klart!


Denna korv är från i somras!


-

Jag och Martina var nyss ute och gick en sväng. Det är ju helt sjukt kallt, det har ju dock varit otroligt mycket kallare tidigare dagar, men när man har gått ett tag så räcker det med den här kylan för att nästan dö. Huvva så kallt! Nu ska jag se lite oth och sen kanske en film.



jennifer/NYÅRSAFTON

Ja, nu har ju redan Martina (som vanligt..) bildbombat från igår, men jag skiter i det och slänger in några bilder från förfesten, riktigt trevligt hade vi! Jag är nöjd över min nyårsafton. När den innehåller pappas otroligt goda middag så kan den ju inte bli annat än bra. Det enda negativa är väl att det var ett helvetesväder och att vi inte såg fyverkerierna så bra pga alla hus.. Men i övrigt så var det kanon!

Mitt år har varit upp och ner, som det oftast är. Men i det stora hela så är jag otroligt nöjd. Jag tog ju trots allt studenten och det är bland det bästa och största jag någonsin gjort. 2010 ska bli ännu bättre!

        

        


Nyår 2009


Först blev det middag hemma med jättegott kött, potatis och bröd! Farmor hade köpt jättefina blommor också!


Fast först åt vi lite förrätt med sallad, rostbröd och kaviar/rom! GOTT


Lite pappa, farmor, jocke och lite jennis!


Sedan åkte vi buss till ålidhem där emma, emma och matilda redan var. Fick en jordgubbe av emma som var mycket god, och andra bilden är matilda! Vi spelade lite jag har aldrig och alias!



Vi åt efterrätt som bestod av glass och fruktblandning! Och sedan chips såklart! Här är Emma och Jennifer.



sedan blev det dags att bege sig vidare! Bussen var knökfull och busschaffören bestämde sig för att inte stanna där vi skulle av så vi fick gå extra långt..



Men det blev en riktigt lyckad kväll i alla fall! Och det var pågrund av dessa fyra tjejer, tack så mycket för denna nyårsafton!





this year will be it

Nyårslöften 2010

-FOTA mera/detta är ett måste då jag skäms över hur sällan jag tar upp kameran jämfört med förut..
-TA vara på tiden/när man minst anar det så står man där och inser att man har missat så mycket och så vill man ju inte ha det!

Snart kommer bilder från kvällen och natten som förövrigt blev sjukt mycket bättre än vad jag hade vågat förvänta mig, speciellt med tanke på omständigheterna.

RSS 2.0